Με χειροκροτήματα βγήκε ο 8χρονος από τη ΜΕΘ του νοσοκομείου στο Ρίο

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Συγκινητικές στιγμές εκτυλίχθηκαν στο Πανεπιστημιακό Nοσοκομείο Πατρών στο Ρίο. Ο 8χρονος  βγήκε νικητής από τη ΜΕΘ Παίδων και με δώρα που του χάρισε το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό. Μάλιστα βγήκε με χειροκροτήματα και χαμόγελα από τη Μονάδα.

«Σήμερα είναι μια πολύ όμορφη μέρα. Σήμερα βγαίνεις από την Εντατική, θέλουμε να σε συγχαρούμε. Ήσουν δυνατός, νίκησες αυτή την αρρώστια. Σου δίνουμε έναν έπαινο με το όνομά σου» του είπε ο γιατρός, Διευθυντής της ΜΕΘ Παίδων του Ρίου Ανδρέας Ηλιάδης. «Αυτό είναι ένα κράνος που χρησιμοποιούμε στην Εντατική στα δύσκολα περιστατικά. Γράφει το όνομά σου, γράφει ότι είσαι αστροναύτης. Τα όνειρά σου να τα πραγματοποιήσεις. Αυτή είναι η νίκη της ζωής, να είσαι περήφανος για σένα» συμπλήρωσε.

Η αγάπη και η φαντασία των γιατρών και του νοσηλευτικού προσωπικού, μια και τα καταστήματα είναι κλειστά, μετέτρεψαν ένα ιατρικό σκάφανδρο σε σκάφανδρο αστροναύτη. “Για να θυμάται την πρώτη του νίκη, τη νίκη της ζωής”,  είπε  στο thebest.gr  ο Ανδρέας Ηλιάδης και πρόσθεσε:

“Mια ακόμα μικρή νίκη του ΕΣΥ. Να μην φοβάται κανείς όσο το ΕΣΥ μας έχει νοσηλευτές και γιατρούς με τέτοια επιστημονική επάρκεια και πραγματική αγάπη για τη δουλειά τους. Στη μουντάδα των καιρών μας ας είναι αυτή η μικρή νίκη ένα μικρό χριστουγεννιάτικο δώρο για όλους μας”.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.