Αύριο στις 14:30, στο νοσοκομείο «Αττικόν», εμβολιάζεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ενας από τους πρώτους ανθρώπους στην Ελλάδα στους οποίους θα χορηγηθεί το εμβόλιο της Pfizer για τον κορωνοϊό θα είναι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Το υπουργείο Υγείας νωρίτερα ανακοίνωσε την αναλυτική λίστα με τα πρόσωπα -πολιτικούς, υγειονομικούς, έναν Μητροπολίτη και άλλους- που θα λάβουν πρώτα το εμβόλιο. Αμέσως μετά, ακολούθησε η ανακοίνωση του Μεγάρου Μαξίμου με την οποία επιβεβαιώνεται ότι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στις 14:30 της Κυριακής, θα εμβολιαστεί κατά της COVID-19, στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο «Αττικόν». Μισή ώρα νωρίτερα, στις 14:00, θα εμβολιαστεί στον «Ευαγγελισμό» η πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Να σημειωθεί ότι αύριο θα εμβολιαστούν υγειονομικοί σε 5 νοσοκομεία της Αττικής: στο ΓΝΑ «Ο Ευαγγελισμός», στο ΓΝΝΘΑ «Η Σωτηρία», στο ΠΓΝ «Αττικόν», στο ΓΝ Ελευσίνας «Θριάσιο» και στο ΓΝ «Ασκληπιείο» Βούλας.

Τη Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου, θα εμβολιαστούν στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας στις 11:45, ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας στις 12:15 και ο Γενικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους στις 12:45.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.