Ανοίγει ξανά η υπόθεση της δολοφονίας του Μάριου Παπαγεωργίου

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Στο μικροσκόπιο της δικαιοσύνης μπαίνει ξανά η υπόθεση αρπαγής και δολοφονίας του Μάριου Παπαγεωργίου.

Οκτώ χρόνια μετά την εξαφάνισή του 26χρονου φοιτητή διενεργείται νέα ανάκριση για επιπλέον 9 κατηγορούμενους. Κατηγορούνται για συνέργεια στην ανθρωποκτονία και στην αρπαγή του άτυχου νεαρού, το πτώμα του οποίου παρά τις εξαντλητικές έρευνες δεν έχει εντοπιστεί μέχρι σήμερα.

Ως εγκέφαλος του σατανικού σχεδίου αρπαγής του Μάριου Παπαγεωργίου έχει καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη τόσο σε πρώτο όσο και σε δεύτερο βαθμό ένας στενός φίλος της οικογένειας του θύματος. Πλέον, βάσει των στοιχείων που προέκυψαν κατά την ακροαματική διαδικασία, αλλά και την έκθεση που έχει συντάξει Καναδός ερευνητής, η οποία καταλήγει ότι η σορός του 26χρονου μεταφέρθηκε στα Γεράνεια Όρη, έχουν απαγγελθεί κατηγορίες στη σύζυγο του φερόμενου ως εγκεφάλου, στους δυο γιους του και σε συνεργάτες του.

Σήμερα η μητέρα του άτυχου 26χρονου, Βαρβάρα Θεοδωράκη, προσήλθε στην 1η τακτική Ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση για να υποβάλει δήλωση υποστήριξης της κατηγορίας, ενώ το προσεχές διάστημα θα κληθούν σε κατάθεση μάρτυρες της υπόθεσης.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.