Άγριες μέλισσες: Αυτοί είναι οι γάμοι που θα «τιναχτούν στον αέρα»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Άνω-κάτω για άλλη μια φορά οι σχέσεις στο Διαφάνι. Τα συναισθήματα των πρωταγωνιστών στις Άγριες μέλισσες φτάνουν στην κορύφωσή τους. Ειδικά για τα πρωταγωνιστικά ζευγάρια της ιστορίας οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές στα επόμενα επεισόδια.

Δύο από τα πρόσωπα που θα δούμε να βιώνουν για άλλη μια φορά μία δοκιμασία στη σχέση τους είναι η Μυρσίνη (Κατερίνα Διδασκάλου) και ο Δούκας (Λεωνίδας Κακούρης). Οι δύο τους προσπάθησαν μετά την επιστροφή του Δούκα από την απομόνωση να δώσουν μία ευκαιρία στη σχέση τους. Ωστόσο κρύβουν πολλά μυστικά, τα οποία αργά ή γρήγορα έρχονται να ταράξουν το δεσμό τους. Η βόμβα που σκάει στα χέρια του Δούκα κάνει έξαλλη τη Μυρσίνη, η οποία δεν μπορεί να διανοηθεί αυτό που ακούει. Το μυστικό του άνδρα της, την κλονίζει καθώς πλέον τον θεωρεί υπεύθυνο για όλα τα δεινά της οικογένειάς τους.

Ποιο μυστικό του Δούκα φτάνει στ’ αυτιά της Μυρσίνης

Όλα αποκαλύπτονται στη συνάντηση που έχει ο Δούκας με το νέο διοικητή στο Διαφάνι, το Μάνο Βόσκαρη (Βασίλη Μπισμπίκη). Ένα πρόσωπο που το γνωρίζει καλά, καθώς στο παρελθόν εργαζόταν στα χωράφια του, ενώ διατηρούσε πολύ φιλικούς δεσμούς με τον συγχωρεμένο γιο του, το Σέργιο.

Ο Βόσκαρης στο πλαίσιο μιας έντονης συνομιλίας με τον μεγαλοκτηματία του θεσσαλικού κάμπου εξαπολύει απειλές σε σχέση με γεγονότα του παρελθόντος. Συγκεκριμένα τον προειδοποιεί ότι γνωρίζει την εμπλοκή του στο θάνατο του Γιώργη Σταμίρη. Ξέρει δηλαδή ο Βόσκαρης ότι ο Σέργιος ήταν αυτός που ευθύνεται για την απώλεια του πατέρα της Ελένης.

Η Μυρσίνη που τους κρυφακούει καταρρέει, δεν μπορεί να διανοηθεί ότι ο άνδρας της, όπλισε τα χέρια των γιων της, τους έκανε δολοφόνους. Πιστεύει ότι η Ελένη –που δεν γνωρίζει όπως ξέρουν οι τηλεθεατές το πώς πέθανε ο πατέρας της- ότι προχώρησε σε γάμο με το Σέργιο και εν συνεχεία τον σκότωσε για να τον εκδικηθεί.

 Πώς αντιδρά η Μυρσίνη

Η Μυρσίνη μετά απ’ όλα αυτά αποφασίζει να μιλήσει ανοιχτά με το Δούκα. Είναι έτοιμη να έρθει σε ευθεία αντιπαράθεση με τον άνθρωπο αυτό που αγαπά και μισεί ταυτόχρονα. Η καταιγίδα έφθασε στην οικογένεια Σεβαστού και η Μυρσίνη δηλώνει αποφασισμένη να δείξει τα όπλα της απέναντι στο Δούκα. Για πρώτη φορά η γοητευτική Μυρσίνη είναι έτοιμη να φτάσει στα άκρα. Γάμοι που κανείς δεν περίμενε πως θα βρεθούν σε σύγκρουση, στις Άγριες Μέλισσες.

Νικηφόρος-Ασημίνα έρχονται σε ρήξη

Κι άλλοι γάμοι βρίσκονται σε ένταση στις Άγριες Μέλισσες. Στα όρια του την ίδια στιγμή βρίσκεται και ο Νικηφόρος (Αναστάσης Ροϊλός). Τα θεμέλια του γάμου του με την Ασημίνα (Έλλη Τρίγγου) «τρίζουν» και την ευθύνη φαίνεται να μην την έχουν τόσοι οι ίδιοι, αλλά πρόσωπα που έρχονται να τους ταράξουν. Η Ασημίνα στην προσπάθειά της να παλέψει με τον ερχομό στο Διαφάνι της αδελφής της, της Δρόσως (Δανάη Μιχαλάκη), είναι έξαλλη με το Νικηφόρο.

Και αυτό γιατί ο άντρας της δεν έχει αντίρρηση στο να βλέπει η Δρόσω το μικρό Σέργιο. Η Ασημίνα θεωρεί από την πλευρά της ότι αργά ή γρήγορα η Δρόσω θα δεθεί με το βιολογικό της παιδί. Και αυτό θα είναι κάτι που θα προκαλέσει μεγάλες αναταραχές στην οικογένειά τους. Ο Νικηφόρος βλέποντας την αδυναμία του μικρού στη θεία του και παραβλέποντας την επιθυμία της Ασημίνας δίνει το πράσινο φως στη Δρόσω, καθώς πιστεύει ότι δικαιούται χρόνο με το παιδί της. Και αν η Ασημίνα είναι έξαλλη με τον σύζυγό της, την ίδια στιγμή και ο Νικηφόρος βλέπει την Ασημίνα ν’ απομακρύνεται από κοντά του όχι μόνο συναισθηματικά αλλά και ερωτικά. Έχει αντιληφθεί ότι κάτι συμβαίνει με τον Μπάμπη (Γιάννη Βασιλώτο). Γι’ αυτό καθώς αναθέτει σε δικό του άνθρωπο να παρακολουθεί τις κινήσεις και τις εξόδους της γυναίκας του. Η Ασημίνα έχει ανακαλύψει κρυμμένα συναισθήματα για το Μπάμπη, ο οποίος δείχνει να την αγαπά πραγματικά.

Τριγμοί και στην οικογένεια του Περικλή Τόλλια

Μπροστά σε μία δύσκολη συγκυρία θα πρέπει να φανούν ενωμένοι ο Περικλής Τόλλιας ( Χρήστος Πλαΐνης) και η Παγώνα (Δανάη Λουκάκη). Το ζευγάρι αποφασίζει να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση της κόρης τους της Σοφούλας (Βίκυ Διαμαντοπούλου) με τον Άγγελο (Νίκος Λεκάκης). Ωστόσο, ο ερχομός του Βόσκαρη δεν ταράζει μόνο το Διαφάνι αλλά και την κόρη τους.

Η Σοφούλα αρχίζει και βλέπει με καλό μάτι το νέο διοικητή. Περικλής και Παγώνα δεν μπορούν να πιστέψουν όλο αυτό που συμβαίνει στην οικογένειά τους. Οι καβγάδες κορυφώνονται και κανείς δεν ξέρει πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα για την κόρη τους, που βρίσκεται ανάμεσα σε δύο άνδρες.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.