«Υπομονή, επιμονή, κουράγιο, συνοχή, ελπίδα…»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο γνωστός Πατρινός επιχειρηματίας στο χώρο της εστίασης και αναψυχής και δημοτικός σύμβουλος Νίκος Μοίραλης, έγραψε στο fb τα εξής χρήσιμα για τα νέα μέτρα για τον κορωνοϊό, στην περιοχή:

Καλημέρα & καλή εβδομάδα σε όλους τους φίλους μας στην Πάτρα!!!!

Από σήμερα Τρίτη ισχύουν τα μέτρα που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός, άρα η εστίαση θα κλείνει 23:30 και από τις 00:00-05:00 θα έχουμε απαγόρευση κυκλοφορίας. Θα φοράμε την μάσκα μας υποχρεωτικά σε όλους τους εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους όταν επιθυμούμε να κυκλοφορούμε.

Τα μέτρα αυτά αφορούν τις περιοχές με λίγα κρούσματα και χαμηλή επικινδυνότητα μετάδοσης του ιού όποτε συνειδητοποιούμε όλοι μας πως οι περιορισμοί είναι σχετικά χαλαροί σε σχέση με ότι συμβαίνει στην Αθήνα, στην Θεσσαλονίκη και τους υπόλοιπους νομούς που βρίσκονται σε τοπικό “lock down”.

Στην Εστίαση, στο κομμάτι που περιλάμβανε τη νυχτερινή διασκέδαση, περνάμε δύσκολα, είναι ακατόρθωτο να καλύψουμε τα πάγια έξοδα της επιχείρησης και δεν έχουμε την οικονομική δυνατότητα να χρηματοδοτήσουμε τις προσωπικές μας ανάγκες.

Τουλάχιστον κινούμαστε, το προσωπικό μας εργάζεται και πληρώνεται, οι παραγγελίες γίνονται κ οι προμηθευτές μας ανακυκλώνουν το χρήμα στην τοπική αγορά.

Οι καφετέριες και τα delivery βρίσκονται σε καλύτερη μοίρα από μας γιατί το ωράριο δεν τους περιορίζει από το target group τους αλλά κι αυτοί βιώνουν την οικονομική κρίση λόγω κορονοϊού.

Το συμπέρασμα είναι πως όλοι οι εμπλεκόμενοι στην Εστίαση οφείλουμε να σεβαστούμε τις αποφάσεις και τα μέτρα της κυβέρνησης και να προστατεύσουμε το νομό ολόκληρο από την αύξηση των κρουσμάτων.

Ειδάλλως κ η Πάτρα θα μπει στις κόκκινες περιοχές και τότε το ολικό κλείσιμο των επιχειρήσεων θα μας τελειώσει όλους συνολικά στην εστίαση και όλα τα επαγγέλματα που ως παρακλάδια επιβιώνουν από μας.

Μην κοιτάμε την πάρτη μας, να κοιτάμε το γενικό καλό…

#Μακριά #Απο #μας #συνωμοσίες #ψεκασμενοι #και #αρνητές #του #ιού!!

Υπομονή, επιμονή, κουράγιο, συνοχή, ελπίδα και καλή δύναμη συνάδελφοι.

 

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.