Βίντεο: To «The Crown» δημιουργεί προβλήματα στον Κάρολο και την Καμίλα

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Το Κλάρενς Χάουζ απενεργοποίησε τα σχόλια στον επίσημο λογαριασμό Twitter του πρίγκιπα Καρόλου και της Καμίλα, σε ανάρτηση που αφορούσε φιλανθρωπική εκδήλωση.

Το βασιλικό ζεύγος δημοσιεύει στον λογαριασμό του στο Twitter ενημερώσεις και φωτογραφίες σχετικά με τη δράση του πρίγκιπα της Ουαλίας και της δούκισσας της Κορνουάλης.

Ωστόσο, στην εν λόγω ανάρτηση, με φωτογραφίες στις οποίες φαίνεται η Καμίλα να μιλάει με το προσωπικό  φιλανθρωπικής οργάνωσης απενεργοποιήθηκαν τα σχόλια, καθώς οι λογαριασμοί στα social media του ζεύγους πλημμύρισαν από αρνητικά σχόλια, μετά την πρεμιέρα της 4ης σεζόν του «The Crown» στις 15 Νοεμβρίου.

Κάποια από τα σχόλια επικεντρώθηκαν στην εμφάνιση και τα δόντια της Καμίλα, ενώ ένας χρήστης έγραψε: «Τα χρήματα μπορούν να αγοράσουν φανταχτερά ρούχα και κοσμήματα, αλλά όχι την κομψότητα και τη γοητεία της ΝΤΑΪΑΝΑ ή τη μαγνητική της παρουσία. Δεν μπορείτε ποτέ να την αντικαταστήσετε, ούτε σε ένα εκατομμύριο χρόνια. Είναι η ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΜΑΣ, τώρα και για πάντα!».

Η 4η σεζόν 4 της σειράς παρουσιάζει τον προβληματικό γάμο που είχε ο πρίγκιπας Κάρολος με την Νταϊάνα και τη σχέση που διατηρούσε παράλληλα με την Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς, η οποία εκείνη την εποχή ήταν επίσης παντρεμένη.
Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.