Βίντεο: Η σκηνή που έστειλε την Έμα Κόριν – Νταϊάνα στο νοσοκομείο

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η Έμα Κόριν, η μία από τις τρεις μεγάλες πρωταγωνίστριες του 4ου κύκλου της σειράς The Crown, που έκανε πρεμιέρα στις 15 Νοεμβρίου στο Netflix, αποκάλυψε ποια ήταν η δύσκολη σκηνή στα γυρίσματα που κατέληξε με την εισαγωγή της σε νοσοκομείο.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στη βρετανική έκδοση του περιοδικού Glamour, η 24χρονη ηθοποιός που υποδύεται την Νταϊάνα και η οποία έχει ήδη λάβει επαινετικές κριτικές για την ερμηνεία της, αναφέρθηκε στα παρασκήνια της σειράς εποχής, που έχει στο επίκεντρο τη ζωή της βρετανικής βασιλικής οικογένειας.

Όπως είπε, μιλώντας για το περιστατικό, είχαν κλείσει δύο μήνες στην Ισπανία για γυρίσματα.

«Υποφέρω από άσθμα και εκείνες τις μέρες ήμουν άρρωστη και είχα έντονο βήχα. Έπρεπε να γυρίσω μια σκηνή σε μια παγωμένη πισίνα, μαζί με τα δύο παιδιά που υποδύονται τον Γουίλιαμ και τον Χάρι. Η σκηνή ήταν η πιο δύσκολη γιατί έπρεπε να μείνω στο νερό, κρατώντας τον πεντάχρονο Χάρι, ενώ ανακαλύψαμε επίσης ότι το παιδί δεν μπορούσε να κολυμπήσει!»

Εκείνη την νύχτα, με το τέλος των γυρισμάτων, η Έμα Κόριν είχε προγραμματίσει να επιστρέψει με τη επόμενη πτήση για Βρετανία. Ωστόσο, πριν την αναχώρηση της, έκανε μία στάση στο νοσοκομείο για να πάρει αντιβιοτικά. Όταν οι γιατροί μέτρησαν το οξυγόνο της, τής είπαν ότι δεν μπορούν να την αφήσουν να φύγει με τόσο χαμηλά επίπεδα οξυγόνου, οπότε εισήχθη για νοσηλεία.

Όπως είπε η Κόριν, οι νοσοκόμες αναγνώρισαν ότι είναι η ηθοποιός που ενσαρκώνει την Νταϊάνα και ότι αστειεύονταν μαζί της σε σπαστά αγγλικά.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.