Βίντεο: Η μια πιστεύει ότι η Μάνη είναι νησί και η άλλη ότι έχει δει ιπτάμενο δίσκο

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Μετά την παίκτρια που νόμιζε ότι η Μάνη είναι νησί, μια άλλη κοπέλα στο “Bachelor” είπε πως έχει δει ιπτάμενο δίσκο.

Μια παίκτρια στο “The Bachelor” αποφάσισε να «εξομολογηθεί» στον Παναγιώτη Βασιλάκο κάτι που -κατά την ίδια- της συνέβη.

Συγκεκριμένα, στο ραντεβού τους, ενώ μιλούσαν τον ρώτησε αν πιστεύει στις νεράϊδες κι εκείνος της απάντησε «όχι», για να τον αποστομώσει (όπως φάνηκε στην συνέχεια από την αντίδρασή του), λέγοντάς του ότι έχει δει ιπτάμενο δίσκο!

«Μια φορά είδα ιπτάμενο δίσκο…. Ήμουν στο χωριό μου με την αδερφή μου και μια φίλη της και είδαμε ιπτάμενο δίσκο να πλησιάζει το σπίτι μας και μετά να φεύγει!» είπε, με τον Παναγιώτη να μένει αρχικά άφωνος και στην συνέχεια να της λέει «κάτσε γιατί δεν μας τα λες καλά».

«Δεν σου έχει τύχει ποτέ στην ζωή σου να δεις κάτι παράξενο;» τον ρώτησε κι εκείνος της απάντησε: «Έχω δει κάτι παράξενο. Είδες ιπτάμενο δίσκο να πλησιάζει το σπίτι σας και να φεύγει;».

«Όχι πάρα πολύ κοντά, αλλά αρκετά κοντά για να το διακρίνεις» κι εκείνος την κοιτούσε αποσβολωμένος καιέτοιμος να γελάσει, κάτι που έκανε τελικά.  Στη συνέχεια μιλώντας στην κάμερα είπε «έχω δει ιπτάμενο δίσκο. Όπως υπάρχουμε εμείς, υπάρχουν κι αυτοί».

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.