Τρεις νοσηλεύτριες μεταβαίνουν εθελοντικά στη Θεσσαλονίκη

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Μάθημα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης παραδίδουν ακόμη τρεις νοσοκόμες, που μεταβαίνουν εθελοντικά από τα Γιάννενα στη Θεσσαλονίκη, για να στηρίξουν τους συναδέλφους τους στη «μάχη» με τον κορωνοϊό.

Σε ανάρτηση του ο διοικητής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Νίκος Κατσακιώρης αναφέρει: «Συντασσόμενοι απολύτως με το πνεύμα του Υπουργού Υγείας, ότι όλη η Ελλάδα είναι πλέον μια Υγειονομική Περιφέρεια και αναλογιζόμενοι πλήρως το χρέος του καθενός μας, για τη μάχη που δίνεται πανελλαδικά με τον κορωνοϊό, χαιρετίζουμε συγκινημένοι σήμερα την πρωτοβουλία της Μαρίας, της Ελένης και της Δήμητρας να δηλώσουν έμπρακτα το «παρών» σ΄ αυτή τη μάχη, ζητώντας από το διοικητή της 6ης ΥΠΕ κ. Γιάννη Καρβέλη την μετακίνησή τους, ώστε να βρεθούν άμεσα στο πλάι των συναδέλφων τους στα Νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης, που τον τελευταίο καιρό δοκιμάζονται».

Το μεσημέρι αναχώρησαν για Θεσσαλονίκη, 10 νοσηλεύτριες από την Κρήτη, οι οποίες σπεύδουν να βοηθήσουν συναδέλφους και ασθενείς στη συμπρωτεύουσα, η οποία δοκιμάζει τις αντοχές της στην πανδημία. «Ευχηθείτε μας καλή τύχη», είπαν στο cretapost οι τέσσερις από τις 10 νοσηλεύτριες.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.