Θετικός στον κορωνοϊό ο δημοσιογράφος Μιχάλης Κεφαλογιάννης

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

«Κάθε μέρα τους τελευταίους 8 μήνες συνηθίζω ως ιατρικός συντάκτης, να γράφω για τα κρούσματα του κορωνοϊού στη χώρα. Θα εξακολουθήσω να το κάνω, με την διαφορά ότι στον αριθμό που έγραψα απόψε, γνωρίζω ότι ένα από αυτά τα κρούσματα, αφορούσε εμένα» έγραψε ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης πριν λίγη ώρα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram γνωστοποιώντας ότι ο κορωνοϊός «χτύπησε» και τη δική του πόρτα.

Ο παρουσιαστής του ALPHA, που κάθε Σαββατοκύριακο παρουσιάζει την εκπομπή «Οδηγός καλής ζωής» στην συνέχεια του μηνύματος του ανέφερε πως είναι ασυμπτωματικός όμως το πρώτο του μέλημα είναι να ενημερώσει όσους ήρθε σε επαφή μαζί τους και να απομονωθεί.

Συγκεκριμένα, ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης έγραψε: «Κάθε μέρα τους τελευταίους 8 μήνες συνηθίζω ως ιατρικός συντάκτης, να γράφω για τα κρούσματα του κορωνοϊού στη χώρα. Θα εξακολουθήσω να το κάνω, με την διαφορά ότι στον αριθμό που έγραψα απόψε, γνωρίζω ότι ένα από αυτά τα κρούσματα, αφορούσε εμένα.

Θετικός κι εγώ στον κορωνοϊό, όπως διαπίστωσα μετά από μοριακό έλεγχο, στον οποίο υποβλήθηκα σήμερα. Χωρίς συμπτώματα προς το παρόν και θετική σκέψη. Βέβαια η αλήθεια είναι πως υπάρχει μια αγωνία για το πως θα εξελιχθεί η κατάσταση τις προσεχείς ημέρες.

Πρωταρχικό μου μέλημα ήταν να ενημερώσω όσους συνάντησα -έστω και για λίγο, έστω και και με μάσκα -τις τελευταίες ημέρες και βέβαια να απομονωθώ. Η μάχη με τον κορωνοϊό δεν είναι κατοστάρι αλλά μαραθώνιος. Χρειάζεται όλοι να κρατήσουμε δυνάμεις ως τον τερματισμό. Χαμόγελο και αισιοδοξία γιατί …κι αυτό θα περάσει».

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.