Σύνδεσμος Ιδιωτικών Σχολείων για την οικογένεια στη Ροδόπη: Θα καλύψουμε το κόστος για το ρεύμα όσο διαρκεί η τηλεκπαίδευση

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει η έκκληση ενός πατέρα να μην του κόψουν το ρεύμα γιατί έκανε μάθημα το παιδί του μέσω τηλεκπαίδευσης.

Τη συγκλονιστική ιστορία αποκάλυψε ο Ευθύμης Παιδαράκης, ιδιωτικός υπάλληλος που έχει ως αντικείμενο διακοπές και επανασυνδέσεις ηλεκτρικού ρεύματος, ο οποίος κλήθηκε να κόψει το ρεύμα σε ένα σπίτι σε οικισμό της Ροδόπης, λόγω οφειλών. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα inkomotini.news, ο πατέρας βγήκε από το σπίτι και τον παρακάλεσε να κόψει λίγο αργότερα το ρεύμα γιατί κάνει μάθημα το παιδί του. Η υπόθεση συγκίνησε τον πρόεδρο του Συνδέσμου Ιδιωτικών Σχολείων Χαράλαμπο Κυραϊλίδη, ο οποίος σε επικοινωνία με το enikos.gr εξέφρασε την πρόθεσή του να βοηθήσει την οικογένεια.

«Με συγκίνησε η ιστορία και αν μπορούμε, θέλουμε να βοηθήσουμε. Δεν θα αφήσουμε να στερηθεί ο μαθητής το μάθημα, μέσω τηλεκπαίδευσης, λόγω ρεύματος. Για όσο διάστημα χρήζει αυτής της ανάγκης ο Σύνδεσμος Ιδιωτικών Σχολείων είναι διατεθειμένος να καλύψει το κόστος, προκειμένου το παιδί να μην χάσει καμία ώρα από τα μαθήματά του» δήλωσε.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.