Στον ANT1 η Πόπη Τσαπανίδου – Ποιος θα είναι ο ρόλος της

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η καταξιωμένη δημοσιογράφος εντάσσεται στην ομάδα του ΑΝΤ1 και από τη Δευτέρα 9 Νοεμβρίου θα έχει δυναμικό ρόλο στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του καναλιού, ο Νίκος Χατζηνικολάου θα βρίσκεται καθημερινά στο στούντιο στις 18.50 έχοντας στο πλευρό του μία δημοσιογραφική ομάδα που θα αποτελείται από τους Γιώργο Παπαδάκη, Αντώνη Δελλατόλα, Πόπη Τσαπανίδου και Πάνο Αμυρά.

Η επίσημη ανακοίνωση του ΑΝΤ1

«Με κύρος, αντικειμενικότητα και αξιοπιστία, το ΑΝΤ1NEWS δίνει καθημερινά, στις 18:50, τη μάχη της ενημέρωσης.

Από τη Δευτέρα 9 Νοεμβρίου, το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, με τον Νίκο Χατζηνικολάου, μπαίνει στο κέντρο της είδησης, φέρνοντας στο προσκήνιο όλες τις απόψεις και δίνοντας τη σφαιρική καταγραφή της ειδησεογραφίας.

Στο στούντιο μαζί με τον Νίκο Χατζηνικολάου σχολιάζουν, αναλύουν και εμβαθύνουν οι Γιώργος Παπαδάκης, Αντώνης Δελλατόλας, Πόπη Τσαπανίδου και Πάνος Αμυράς.

Με το ισχυρό δημοσιογραφικό και τεχνικό επιτελείο του, το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 βρίσκεται εκεί που χτυπά η καρδιά των εξελίξεων και παρουσιάζει, μέσα από αποκλειστικά ρεπορτάζ, ζωντανές συνδέσεις και σημαντικές συνεντεύξεις την πιο έγκαιρη και έγκυρη εικόνα της επικαιρότητας».

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.