Πολυτεχνείο: Ο ΣΥΡΙΖΑ θα κάνει ολιγομελή πορεία

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Κατάθεση στεφάνου στον ιστορικό χώρο του Πολυτεχνείου και στον χώρο του ΕΑΤ-ΕΣΑ από ολιγομελή αντιπροσωπεία του κόμματος θα είναι οι δράσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την επέτειο του Πολυτεχνείου.

Σύμφωνα με πηγές της Κουμουνδούρου, η κυβέρνηση της ΝΔ τη στιγμή που οδηγεί σε αδιέξοδο την κοινωνία τόσο στο υγειονομικό όσο και στο οικονομικό σκέλος της πανδημίας, προσπαθεί μπροστά στον εορτασμό του Πολυτεχνείου να δημιουργήσει συνθήκες έντασης. «Ειδικά ο κ. Χρυσοχοΐδης, που έχει καταφέρει να χάσει μέσα από τα χέρια τέσσερα στελέχη των νεοναζί της Χρυσής Αυγής, ποντάρει στην ένταση ως σωσίβιο για την πολιτική του αποτυχία», σημειώνεται.

Οι ίδιες πηγές τονίζουν ότι η εξέγερση της νεολαίας τον Νοέμβρη του 1973 αποτελεί και σήμερα ένα σημαντικό μάθημα δημοκρατίας και σημειώνουν ότι ο καλύτερος τρόπος για να τιμήσουμε τον αγώνα για Ψωμί-Παιδεία-Ελευθερία είναι και σήμερα να παλεύουμε για μια κοινωνία με δικαιοσύνη και αλληλεγγύη.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ -Προοδευτική Συμμαχία πιστεύει ότι κοινωνικοί φορείς και κόμματα οφείλουν να αποτίσουν φόρο τιμής στη φετινή επέτειο της εξέγερσης του Νοέμβρη, λαμβάνοντας υπόψη τις ειδικές υγειονομικές συνθήκες της πανδημίας, με ευθύνη απέναντι στην προστασία της δημόσιας υγείας και της ζωής. Ως εκ τούτου, παράλληλα με την κατάθεση στεφάνου στον ιστορικό χώρο του Πολυτεχνείου, ολιγομελής αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα ατομικής προστασίας, θα καταθέσει στεφάνι στον μαρτυρικό χώρο του ΕΑΤ-ΕΣΑ και από εκεί θα κατευθυνθεί συμβολικά στην πρεσβεία των ΗΠΑ», καταλήγουν πηγές του ΣΥΡΙΖΑ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή: iefimerida.gr

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.