Πάτρα: Στον Άρειο Πάγο οι δολοφονίες της Ρεγγίνας Παπανδρέου και της Κωνσταντίνας Κουλούρη

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Στον Άρειο Πάγο φτάνουν οι δολοφονίες της Κωνσταντίνας Κουλούρη και της Ρεγγίνας Παπανδρέου μετά από προσφυγή των κατηγορουμένων. Αν και με πρόσφατη απόφασή του, το καλοκαίρι του 2020, το Εφετείο επέβαλε στους δύο κατηγορούμενος (ένας άνδρας και μία γυναίκα) βαριές ποινές, το μαρτύριο για τους συγγενείς των θυμάτων δεν έχει τελειώσει.

Βρέθηκαν πολλές φορές στις δικαστικές αίθουσες, έζησαν ξανά και ξανά τις τραγικές στιγμές που πέρασαν οι δύο γυναίκες μέχρι να βρουν βασανιστικό θάνατο. Κι εκεί που νόμιζαν πως δικαιώθηκαν, έχουν να ανέβουν πάλι τον ίδιο Γολγοθά. 

Υπενθυμίζεται, ότι το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Πατρών τιμώρησε με την ανώτερη ποινή για τις δύο δολοφονίες τους κατηγορούμενους, επιβάλλοντας δις ισόβια και κάθειρξη 20ετών στον βασικό κατηγορούμενο, όπως πρωτοδίκως.

Ωστόσο, η συγκατηγορούμενή του τιμωρήθηκε με ισόβια κάθειρξη κρίνοντας την ένοχη μόνον για τον φόνο της Κωνσταντίνας Κουλούρη και κάθειρξη 20 ετών, αν και το ΜΟΔ Πύργου της είχε επιβάλλει δύο φορές ισόβια θεωρώντας πως συμμετείχε και στην δολοφονία της Ρεγγίνας Παπανδρέου.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.