ΠΑΟΚ: Ο Πάμπλο Γκαρσία υπέγραψε νέο συμβόλαιο

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο Πάμπλο Γκαρσία έπεισε τους πάντες στον ΠΑΟΚ, πως μπορεί να τα καταφέρει στον πάγκο της ομάδας και η διοίκηση των Θεσσαλονικέων ανακοίνωσε τη νέα συμφωνία της με τον Ουρουγουανό τεχνικό.

Ο Πάμπλο Γκαρσία έχει κάνει εξαιρετική εκκίνηση στον ΠΑΟΚ, έχοντας το… απόλυτο στην Superleague. Η διοίκηση των Θεσσαλονικέων πείσθηκε για τις ικανότητες του και έφτασε σε συμφωνία για επέκταση της συνεργασίας τους.

Όπως ανακοινώθηκε, ο Πάμπλο Γκαρσία ανανέωσε το συμβόλαιο του με τον ΠΑΟΚ ως το καλοκαίρι του 2023.

Η ανακοίνωση αναφέρει.
«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Πάμπλο Γκαρσία μέχρι τον Ιούνιο του 2023.

Ο ΠΑΟΚ μπήκε στη ζωή του την κατάλληλη στιγμή. Τότε που η επιθυμία του για ποδόσφαιρο είχε αρχίσει να χάνεται. Ο ΠΑΟΚ, ο κόσμος του, η ατμόσφαιρα της Τούμπας τον έκαναν να νιώσει και πάλι ανταγωνιστικός, ζωντανός. Έκτοτε η Θεσσαλονίκη έγινε το σπίτι του. Και θα παραμείνει.

Μετά το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας έπιασε αμέσως δουλειά στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ, αρχικά στην Κ17 κι έπειτα στην Κ19 με την οποία στέφθηκε τρεις σερί φορές πρωταθλητής και μάλιστα τις δύο αήττητος.

Η προαγωγή στην πρώτη ομάδα ήταν η επιθυμητή κι αναμενόμενη εξέλιξη, αποτέλεσμα της σκληρής του δουλειάς.

Το επόμενο βήμα στη σχέση Γκαρσία – ΠΑΟΚ. Μια σχέση που ανανεώθηκε ως το 2023, με τον Ουρουγουανό να υπογράφει νέο συμβόλαιο».

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.