Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος: Το εμβόλιο για τον κορονοϊό και οι θεωρίες συνωμοσίας

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Την Τρίτη 10 Νοεμβρίου ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος βρέθηκε καλεσμένος την εκπομπή της ΕΡΤ1 «Αυτός και ο άλλος». Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στον Θοδωρή Βαμβακάρη και τον Τάκη Γιαννούτσο για τις αλλαγές που έφερε στη ζωή μας ο κορωνοϊός, ενώ σχολίασε και τις θεωρίες συνωμοσίας που κυκλοφορούν. Ο ίδιος τόνισε παράλληλα πως πρόκειται να κάνει το εμβόλιο για τον κορωνοϊό.

«Έχω μία τύχη να μην έχω social media και έτσι μου σκάνε πολύ φιλτραρισμένα τα πράγματα. Το διασκεδάζω λίγο. Νομίζω ότι αυτή μας η αντίδραση είναι ενιαία και προς όλα τα πράγματα. Δεν εκπλήσσομαι» είπε ο ηθοποιός για τους αρνητές του κορωνοϊού.

Ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος συνέχισε: «Πιστεύω ότι είναι σοβαρό το θέμα του κορωνοϊού. Πολύ σοβαρό το θέμα. Εύχομαι να έρθει το εμβόλιο. Θα το κάνω. Το να αρχίσουμε να αμφιβάλλουμε για όλα και να κατασκευάζουμε θεωρίες συνωμοσίας για όλα είναι πρόβλημα. Έλεγε ένας γιατρός που τον ρώτησαν πολύ σοβαρός για το ποιο θεωρεί πως είναι το μεγαλύτερο επίτευγμα της ιατρικής τα τελευταία χρόνια. Είπε “τα εμβόλια. Αν σας πω στατιστικά πόσες ζωές έχουν σώσει τα εμβόλια και πόσες ζωές έχουν σώσει όλες οι θεραπείες και οι τεράστιες εκρήξεις της ιατρικής μαζί, θα σας φύγει το κεφάλι από τη διαφορά”».

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.