Ντόναλντ Τραμπ: Χάνει την προεδρία, χάνει και τη Μελάνια – Μετρά τα λεπτά για να ζητήσει διαζύγιο

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Μετά την εκλογική ήττα, πληροφορίες φέρουν τον Ντόναλντ Τραμπ να χάνει και τη σύζυγό του, καθώς πρώην βοηθός της απερχόμενης Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ υποστηρίζει ότι είναι θέμα χρόνου η Μελάνια Τραμπ να ζητήσει διαζύγιο.

Το 2016 φέρεται η Μελάνια να ξέσπασε σε κλάματα όταν πληροφορήθηκε για τον εκλογικό θρίαμβο του Ντόναλντ Τραμπ το 2016. “Ποτέ δεν περίμενε ότι θα κέρδιζε” αποκάλυψε μία φίλη της. Η Μελάνια περίμενε πέντε μήνες προτού μετακομίσει από τη Νέα Υόρκη στην Ουάσινγκτον, με τη δικαιολογία ότι ο γιος τους Μπάρον έπρεπε να τελειώσει το σχολείο.

Η πρώην βοηθός της, Στέφανι Γουόλκοφ, υποστήριξε ότι η Μελάνια διαπραγματευόταν ένα μετα-γαμήλιο συμφωνητικό προκειμένου ο Μπάρον να πάρει ίσο μερίδιο από την περιουσία του Τραμπ. Η Γουόλκοφ υποστήριξε ότι το ζευγάρι είχε χωριστές κρεβατοκάμαρες στον Λευκό Οίκο και πως ήταν ένας γάμος “συναλλαγής”.

Επίσης, η συνάδελφός της, πρώην βοηθός Ομαρόζα Μανιγκόλτ Νιούμαν, υποστήριξε ότι ο 15χρονος γάμος του ζεύγους έχει τελειώσει: “Η Μελάνια μετρά κάθε λεπτό μέχρι να χάσει το γραφείο ώστε να μπορεί να τον χωρίσει. “Αν η Μελάνια τολμούσε να τον ταπεινώσει και να τον εγκαταλείψει ενώ ήταν ακόμη στην εξουσία, εκείνος θα έβρισκε έναν τρόπο να την τιμωρήσει” είπε η ίδια.. Παρά τις παγωμένες, δημόσιες στιγμές τους, η 50χρονη Μελάνια έχει υποστηρίξει ότι έχει τέλεια σχέση με τον 74χρονο σύζυγό της. Παράλληλα, επιμένει ότι ποτέ δεν διαφωνούν. Το προγαμιαίο συμφωνητικό που είχε υπογράψει ο Τραμπ με τη δεύτερη σύζυγό του Μάρλα Μαπλς της απαγορεύει να εκδώσει βιβλίο ή να δώσει πληροφορίες ή συνεντεύξεις κρίσιμες για εκείνον. Δικηγόρος είπε ότι πιθανόν και η Μελάνια να έχει υπογράψει παρόμοιο κώδικα σιωπής. Αρκετές φορές τους έχουμε δει, πάντως, σε επίσημες ή δημόσιες εμφανίσεις τους η Μελάνια να τον αποφεύγει και να σπρώχνει μακριά το χέρι του όταν εκείνος πάει να πιάσει το δικό της. Χαρακτηριστική είναι, ακόμη, η στιγμή από την ορκωμοσία του πριν από τέσσερα χρόνια όταν εκείνος δεν την κοιτούσε, που το πρόσωπό της πήρε έκφραση δυστυχισμένη κάνοντας μόδα το hashtag #freemelania.

Πηγή φωτό: EPA

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.