Μητσοτάκης: Προαναγγελία για οικονομική ενίσχυση-Ποιους αφορά (βίντεο)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Προαναγγελία για οικονομική ενίσχυση των αδύναμων τα Χριστούγεννα αλλά και ρύθμιση για αναστολή πλειστηριασμών έκανε στην τριτολογία του στη Βουλή ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στη συζήτηση για την πανδημία του κορωνοϊού και τα μέτρα αντιμετώπισής του.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Μητσοτάκης ανακοίνωσε πως θα υπάρξει αναστολή πλειστηριασμών με ρύθμιση που θα φέρει το υπουργείο Δικαιοσύνης και πως «θα υπάρξει οικονομική ενίσχυση των πιο αδύναμων νοικοκυριών τα Χριστούγεννα». Οπως εξήγησε, η οικονομική δυνατότητα υπάρχει και η κυβέρνηση θα σταθεί με απτή στήριξη κοντά στους συμπολίτες μας που έχουν περισσότερη ανάγκη».

Η τριτολογία του πρωθυπουργού
Πέσαμε έξω στον ρυθμό αύξησης των κρουσμάτων στη Θεσσαλονίκη. Οχι στον τουρισμό. Σε αυτό όμως πέσαμε έξω. Δεν έχω πρόβλημα να το πω.
Θα υπάρξει αναστολή πλειστηριασμών με ρύθμιση που θα φέρει το υπουργείο Δικαιοσύνης.
Θα κάνουμε έξυπνα και στοχευμένα έξυπνα τεστ σε μαθητές για να δούμε αν θα μπορέσουμε να ανοίξουμε τα σχολεία στο τέλος του μήνα.
Θα υπάρξει ενίσχυση των πιο αδύναμων τα Χριστούγεννα. Θα αποφασίσουμε τον τρόπο, αλλά θα υπάρξει καθώς έχουμε τη δυνατότητα. Η κυβέρνηση θα σταθεί κοντά σε όσους έχουν περισσότερη ανάγκη.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.