Μινκ… ζόμπι βγαίνουν από τους ομαδικούς τάφους τους!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Σοκαριστικές εικόνες, που θυμίζουν ταίνια, αντίκρυσαν στη Δανία, καθώς τα κουφάρια των ζώων που θανατώθηκαν πρόσφατα στη χώρα αναδύονται από το έδαφος.

Υπενθυμίζεται πως τα προληπτικά μέτρα προστασίας από τον κορονοϊό οδήγησαν στη θανάτωση 17 εκατομμυρίων ζώων εξαιτίας ενός μεταλλαγμένου στελέχους που ανιχνεύτηκε πάνω τους.

Και μπορεί η είδηση πως τα νεκρά μινκ πετάγονταν από το έδαφος να έμοιαζε με σενάριο επιστημονικής φαντασίας, ωστόσο, ο εκπρόσωπος της αστυνομίας, Τόμας Κρίστενσεν, επιβεβαίωσε το φαινόμενο, το οποίο και περιέγραψε ως απόλυτα φυσικό:

«Αέρια δημιουργούνται κατά την αποσύνθεση, με αποτέλεσμα τα κουφάρια των ζώων να πρήζονται και σε εξαιρετικές περιπτώσεις να εξέρχονται του εδάφους».

Η κυβέρνηση διαβεβαιώνει πως τα νεκρά μινκ περιλούστηκαν με αντιστηπτικό και καλύφτηκαν με ασβέστη προκειμένου να αποφευχθεί τυχόν μόλυνση από τα κουφάρια των ζώων. Το ένα μέτρο γης, ωστόσο, δεν φάνηκε αρκετό να τα συγκρατήσει.

Σημειώνεται πως το σημείο της ταφής φυλάσσεται προκειμένου να αποτραπεί η επίσκεψη «περίεργων» πολιτών, που θα θελήσουν να δουν το σημείο, θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή τους.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.