Μια ιδιαίτερη ανάρτηση για τον Πολιούχο

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η αντιδήμαρχος Υγείας και Πρόνοιας του Δήμου Πατρέων, Βίβιαν Σαμούρη, έκανε μια αξιοσημείωτη ανάρτηση στο fb για το φετινό πρωτόγνωρο εορτασμό του Πολιούχου μας, Απόστολου Ανδρέα:

Ούτε το πιο νοσηρό μυαλό  δεν θα μπορούσε πέρυσι τέτοια μέρα να φανταστεί οτι εφέτος θα βιώναμε αυτή την κατάσταση και θα βλέπαμε τέτοιες εικόνες…

Η γιορτή του Αγίου Ανδρέα, Πολιούχου και Προστάτη μας, ειναι για μας τους Πατρινούς η μεγαλύτερη γιορτή μας.

Ωστόσο αυτή τη χρονιά καλούμεθα, εξαιτίας της πανδημίας και των υφιστάμενων μέτρων, να τη ζήσουμε με πρωτόγνωρους όρους…(οπως ανέφερε, ήδη προ ημερών, και στην εγκύκλιό του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πατρών κ. Χρυσόστομος).

Ας είναι…Το κεράκι μας με τις προσευχές μας, είτε το ανάψαμε τις προηγούμενες ημέρες είτε το ανάψουμε τις επόμενες θα ειναι το ίδιο…αρκεί η καρδιά μας να είναι ζεστή με πραγματική αγάπη, και η σκέψη μας στους συνανθρώπους μας που νοσούν βιώνοντας πολύ δύσκολες στιγμές με την ευχή γρήγορα να ειναι γεροί κι ανάμεσά μας.

Νομίζω οτι σε αυτή τη κατεύθυνση πρέπει να ειναι οι σκέψεις μας ανήμερα στη γιορτή του Αγίου Ανδρέου. Οι λανθασμένες πολιτικές, οι ευθύνες αλλα και οι όποιες υπερβολές ειναι βέβαιον οτι θα αποδοθούν.

Χρόνια Πολλά στη πόλη μας λοιπόν,

Χρόνια Πολλά σε όλους συμπολίτες μας!

Χρόνια Πολλά στους φιλους και φίλες που σήμερα γιορτάζουν!

Υγεία και Δύναμη ψυχής για ένα καλύτερο μέλλον, που θα έρθει μόνο εάν αγωνιζόμαστε διαρκώς ενάντια σε όλους όσοι προσβάλουν με τις πολιτικές τους, τα υπέρτατα δικαιώματα μας, για ζωή και ανθρώπινη αξιοπρέπεια.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.