Μέγαρα: Καταγγελίες για εκπαιδευτικές πτήσεις εν μέσω lockdown!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Εύλογος προβληματισμός προκύπτει μετά την καταγγελία ότι σ’ ένα από τα μεγαλύτερα σε κίνηση αεροδρόμια της χώρας, κάποιοι, αγνοώντας επιδεικτικά τα ισχύοντα μέτρα της γενικής απαγόρευσης (lockdown), συνεχίζουν ακάθεκτοι να πραγματοποιούν εκπαιδευτικές πτήσεις.

Συγκεκριμένα, οι προαναφερθείσες καταγγελίες αφορούν στο αεροδρόμιο των Μεγάρων -δεύτερο σε κίνηση μετά το Ελευθέριος Βενιζέλος-, το οποίο χρησιμοποιούν οι αερολέσχες για εκπαιδευτικούς σκοπούς…

Μολονότι, λοιπόν, υφίσταται αυστηρή απαγόρευση των θεωρητικών μαθημάτων και, κατά προέκταση, κάθε δράσης εκπαιδευτικού σκοπού στις αερολέσχες, κάποιοι γράφουν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους το υγειονομικό πρωτόκολλο εν μέσω πανδημίας του covid 19, συνεχίζοντας την εκπαιδευτική διαδικασία και μάλιστα άνευ μέτρων προστασίας.

Σημειωτέον, στις εν λόγω αερολέσχες υπάρχουν κι αρκετοί ξένοι, είτε με την ιδιότητα των εκπαιδευτών είτε των εκπαιδευόμενων, που, σύμφωνα πάντα με τις καταγγελίες, πρωταγωνιστούν σ’ αυτήν την αυθαιρεσία, κάτι που είναι επιεικώς άκρως εξοργιστικό, καθώς την ίδια ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές συνάνθρωποί μας πεθαίνουν από κορωνοϊό στις μονάδες εντατικής θεραπείας της χώρας.

Επίσης, άξιον απορίας είναι το γεγονός πώς μετακινούνται από την πρωτεύουσα στα Μέγαρα, οι συμμετέχοντες σ’ αυτήν την εκπαιδευτική διαδικασία, καθότι υφίσταται ως γνωστόν απαγορευτικό στις μετακινήσεις….

Φυσικά, οι κάτοικοι των Μεγάρων απορούν με όλα αυτά που συμβαίνουν, τα οποία είναι εξόφθαλμα έκνομα, όπως σημειώνουν κάποιοι εξ αυτών.

Τούτων δοθέντων, η παρέμβαση του Υπουργείου Μεταφορών, καθώς και των ελεγκτικών μηχανισμών της χώρας, είναι κάτι παραπάνω από επιτακτική ανάγκη.

Αν, δε, οι καταγγελίες επαληθευτούν, τότε θα μιλάμε για ανθρώπους που παίζουν με τη δημόσια Υγεία.

(Φωτ. αρχείου)

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.