Ο Σεφερλής έστειλε εξώδικο στο «Καλύτερα δε γίνεται» της Ναταλίας Γερμανού (βίντεο)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Εξώδικο στο «Καλύτερα δε γίνεται» έστειλε ο Μάρκος Σεφερλής για όσα ακούστηκαν στην εκπομπή από τον σκηνοθέτη της ταινίας «Χαλβάη 5-0», Μάνο Καμπίτη.

«Να πούμε για να είμαστε απολύτως ξεκάθαροι και ακριβείς και απέναντι στο τηλεοπτικό κοινό που πρωτίστως σεβόμαστε ότι πριν συνδεθούμε με Skype με τον Μάνο Καμπίτη είχαμε ζητήσει και από τον δικηγόρο του Μάρκου αν θέλει να τοποθετηθεί, να βγει τηλεφωνικά. Μας είπε ότι δεν θέλει να πάρει κάποια θέση, θέλει να δω πρώτα την εκπομπή και τους ισχυρισμούς του κυρίου Καμπίτη και θα τοποθετηθεί μετά. Εμείς ιδανικά θέλαμε και τις δύο πλευρές γι’ αυτό διακόψαμε το κύριο Καμπίτη όταν πήγε να ξεφύγει λίγο παραπάνω», είπε μεταξύ άλλων ηΝαταλία Γερμανού.

«Είχαμε παίξει πριν ένα βίντεο που είχαμε μέσα τους ισχυρισμούς του κυρίου Σαρρή από την εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή. Είχε ακουστεί και αυτή η άποψη. Επειδή ζητάει να αποκαταστήσουμε την αλήθεια εγώ μόνο σε αυτό λίγο κολλάω διότι εμείς δεν έχουμε να αποκαταστήσουμε κάποια αλήθεια. Ειπώθηκαν όσα ειπώθηκαν από τον κύριο Καμπίτη και τώρα προβάλλεται και η θέση του κυρίου Σεφερλή» σημείωσε ο Κώστας Τσουρός.

Στη συνέχεια η Ναταλία Γερμανού εξήγησε ότι προφανώς ζητούμενο του εξωδίκου είναι να ακουστεί στον αέρα της εκπομπής και η άποψη του κυρίου Σεφερλή και ευχήθηκε να υπάρξει αίσιο τέλος σε αυτή τη διαμάχη.

Υπενθυμίζεται ότι ο σκηνοθέτης του«Χαλβάη 5-0» κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα,υποστηρίζοντας πως δεν έχει πληρωθεί και πως δεν έχει υπογράψει την απαραίτητη σύμβαση με την παραγωγό εταιρία κάτι που διαψεύδη δια του δικηγόρου του ο Μάρκος Σεφερλής.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.