Κορωνοϊός: Σοκ τα νέα κρούσματα στην Ιταλία, 208 νέοι θάνατοι

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Στην Ιταλία καταγράφηκαν το τελευταίο 24ωρο 29.907 νέα κρούσματα κορωνοϊού, ενώ τη ζωή του έχασαν ακόμα 208 άνθρωποι.

Πραγματοποιήθηκαν 183.000 διαγνωστικά τεστ, ενώ χθες τα περιστατικά ήταν 31.758 και οι νεκροί 297. Στις μονάδες εντατικής θεραπείας έχουν εισαχθεί 96 νέοι ασθενείς και στους νοσοκομειακούς θαλάμους 936. Στις πρώτες, νοσηλεύονται συνολικά 1.936 ασθενείς, και στους δεύτερους 18.902.

Ιταλία: Ανακοινώνει νέα μέτρα για τον κορωνοϊό αύριο ο Κόντε
Αύριο αναμένεται να ανακοινωθούν από την κυβέρνηση του Τζουζέπε Κόντε νέα μέτρα για τον περιορισμό των νέων μολύνσεων από τoν κορωνοϊό. Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, θεωρείται πιθανή η μείωση του ωραρίου των καταστημάτων, η επέκταση της τηλεκπαίδευσης και στους μαθητές του γυμνασίου και-ενδεχομένως- ο περιορισμός της κυκλοφορίας των πολιτών άνω των 70 ετών.
Χθες και σήμερα συνεχίσθηκαν οι επαφές και ο (κάποιες στιγμές τεταμένος) διάλογος της κυβέρνησης Κόντε με τις διάφορες Περιφέρειες. Ο κύριος στόχος, συνεχίζουν να διαβεβαιώνουν στενοί συνεργάτες του Ιταλού πρωθυπουργού, είναι να μπορέσει να αποφευχθεί ένα δεύτερο γενικό lockdown και κατά συνέπεια οι ολέθριες επιπτώσεις του στην οικονομίας της χώρας.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.