Σε κλίμα βαθιάς οδύνης η Σάμος αποχαιρέτησε την Κλαίρη και τον Άρη!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Σε κλίμα βαθιάς οδύνης και ανείπωτου πόνου, η Σάμος αποχαιρέτησε τα δύο άτυχα παιδιά που έχασαν τη ζωή τους στον σεισμό που «χτύπησε» με σφοδρότητα το νησί την περασμένη Παρασκευή.

Ο 17χρονος Άρης και η 15χρονη Κλαίρη βρήκαν τραγικό θάνατο την ώρα που γυρνούσαν από το σχολείο. Και σήμερα, συγγενείς, φίλοι, συμμαθητές, γονείς και καθηγητές είπαν το τελευταίο αντίο στα δύο παιδιά.

Νωρίς το μεσημέρι, στον Ιερό Ναό του Αγίου Χαραλάμπους στο Βαθύ της Σάμου τελέστηκε η κηδεία της Κλαίρης. Ο κόσμος φορούσε μάσκες, ενώ πολλοί συμμαθητές και φίλοι της ήταν ντυμένοι στα λευκά.

Στις 15:00 τελέστηκε και η κηδεία του Άρη, Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου. Και στην κηδεία του 17χρονου Άρη, φίλοι και συμμαθητές του ήταν ντυμένοι στα λευκά.

Σεισμός στη Σάμο: Συγκλονίζουν οι γονείς των παιδιών
«Δύο ανθρώπινες ζωές χάθηκαν μέσα σε δύο δευτερόλεπτα. Ο θάνατος ήταν ακαριαίος» είπε συντετριμμένος ο πατέρας του Άρη και πρόσθεσε πως το κτίριο είναι εγκαταλελειμμένο δεκάδες χρόνια.

«Ο Άρης πήρε αγκαλιά την Κλαίρη για να την προστατέψει, αλλά δεν πρόλαβαν να αντιδράσουν, όλα έγιναν μέσα σε πέντε δευτερόλεπτα, η πλάκα έπεσε κατευθείαν στα παιδιά και δεν πρόλαβαν να αντιδράσουν» ανέφερε ο τραγικός πατέρας μιλώντας στον Γιώργο Αυτιά.

«Αγκαλιάστε τα παιδιά σας, δεν γυρνάει πίσω ο χρόνος. Ζήστε την κάθε στιγμή. Αυτό είναι το μήνυμα μας. Δεν γυρνάει πίσω ο χρόνος. Αγκαλιάστε όλοι τα παιδιά τους. Να τα αγαπάτε», συγκλονίζει η μητέρα της Κλαίρης, στέλνοντας το δικό της μήνυμα.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.