Κεραμέως για Πολυτεχνείο: Οταν η χώρα βιώνει την πρωτόγνωρη υγειονομική κρίση, πρέπει να προσαρμοστούμε

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

«Δεν γιορτάσαμε ούτε την 25η Μαρτίου ούτε την 28η Οκτωβρίου. Έχουμε τόσους διασωληνωμένους, μπορούμε να τιμούμε την ιστορία μας αλλά πρέπει να προσαρμοστούμε στις συνθήκες. Στα σχολεία μας έχει προβλεφθεί να εορταστεί διαδικτυακά», ανέφερε σήμερα η Νίκη Κεραμέως.

Με τα λόγια αυτά η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, πήρε θέση στη Βουλή για την απόφαση της κυβέρνησης να απαγορεύσει τις συγκεντρώσεις ενόψει της επετείου του Πολυτεχνείου.

Μάλιστα, απαντώντας σε σχετική επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή του ΚΚΕ, Γ. Δελή, η κ. Κεραμέως τόνισε πως το υπουργείο κατάφερε να προμηθευτεί 90.000 φορητές συσκευές για την τηλεκπαίδευση στα σχολεία. «Όταν αναλάβαμε υπήρχαν 4.500 τέτοιες συσκευές και εξασφαλίσαμε να φτάσουν 90 χιλιάδες. 2.000% αύξηση δηλαδή!», είπε χαρακτηριστικά.

Δελής (ΚΚΕ): «Πάρτε πίσω την κατάπτυστη απαγόρευση»
Από την πλευρά του ο βουλευτής του ΚΚΕ, επανέλαβε τη θέση του κόμματός του πως το Πολυτεχνείο θα τιμηθεί όπως πρέπει, με όσους πρέπει και με τον τρόπο που του αξίζει. «Να πάρε πίσω την κατάπτυστη απόφαση για την απαγόρευση κυκλοφορία. Τίποτα άλλο δεν μπορεί να γίνει ανεκτό», είπε.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.