Ιωάννα Πηλιχού: Έχω περάσει και εγώ άσχημα σε προηγούμενες δουλειές μου

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Μετά από χρόνια απουσίας η Ιωάννα Πηλιχού έχει επιστρέψει στα τηλεοπτικά δρώμενα όπου συμμετέχει στη σειρά «Τούρτα της μαμάς». Η ηθοποιός μίλησε για τις οικονομικές δυσκολίες που βίωσε την προηγούμενη καραντίνα και αποκάλυψε αν έχει «περάσει άσχημα» σε προηγούμενες δουλειές της.

«Χαίρομαι που μπορούμε και πηγαίνουμε στη δουλειά, γιατί αυτό που βίωσα τον Μάρτιο, που διακόπηκαν τα πάντα, ήταν αληθινά βίαιο, και οικονομικά με έβγαλε εκτός προϋπολογισμού. Νιώθω λοιπόν τους ανθρώπους που το ξαναπαθαίνουν, και εύχομαι να λήξει αισίως αυτή η πρωτόγνωρη μάστιγα».

Σας βοήθησε να πείτε «ναι» στον ρόλο και το γεγονός ότι σενάριο και σκηνοθεσία υπογράφονται από τους Ρήγα – Αποστόλου;
«Δεν είχαμε ξανασυνεργαστεί, αλλά σαφέστατα είναι δύο άνθρωποι που έχουν γράψει μεγάλη ιστορία. Έχουν δημιουργήσει απίστευτα πράγματα! Σίγουρα λοιπόν άκουσα τα ονόματά τους με πολύ μεγάλη χαρά. Και αυτό που έχουν γράψει όμως διαθέτει από μόνο του μεγάλη αξία και ποιότητα, όπως και το γεγονός ότι η ΕΡΤ έχει δημιουργήσει δουλειές με καλούς ηθοποιούς και ωραία σενάρια. Οπότε είχα στα χέρια μου ένα σπουδαίο “πακέτο”, που με έκανε να θέλω να είμαι μέρος της δουλειάς. Και επαληθεύτηκα, γιατί, εκτός των άλλων, μεταξύ μας έχουμε ένα πολύ ωραίο κλίμα. Είναι για μένα πολύ σημαντικό να πηγαίνεις στη δουλειά, να βλέπεις τον άλλον και να χαίρεσαι και να μη νιώθεις ότι μπορεί να υποσκάψει τη δουλειά σου».

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.