Φίγκο: «Αν ο Μέσι θέλει να φύγει, τίποτα δεν θα του αλλάξει τη σκέψη»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Αναμφισβήτητα το θέμα του καλοκαιριού στον κόσμο του ποδοσφαίρου ήταν οι τάσεις φυγής του Μέσι από την Μπαρτσελόνα. Και γι’ αυτό πήρε θέση ο Λουίς Φίγκο, ο άνθρωπος που έκανε το βήμα να αφήσει τη Βαρκελώνη.

Ο Λουίς Φίγκο τοποθετήθηκε για το θέμα της παραμονής ή όχι του Μέσι στην Μπαρτσελόνα. Ο άνθρωπος που κάποτε έκανε τους φίλους της Μπάρτσα να τον μισήσουν, μίλησε για το θέμα του καλοκαιριού!

«Έβλεπα τα πράγματα με τον Mέσι και την προσπάθειά του να φύγει από την Μπαρτσελόνα αυτό το καλοκαίρι, όπως όλοι οι οπαδοί του ποδοσφαίρου: περίμενα έκπληκτος.

Θα έχει τα κίνητρα και τους λόγους του για τη λήψη αυτής της απόφασης. Δεν ξέρω τι συνέβη εκ των προτέρων», είπε αρχικά ο Φίγκο και συνέχισε:

«Κάθε σύλλογος θέλει να έχει έναν παίκτη σαν τον Μέσι αλλά στη συνέχεια εξαρτάται και από άλλους παράγοντες όπως η τρέχουσα οικονομική κατάσταση στο σύλλογο, τα χρήματα που θα κοστίσει, ο μισθός κι η επιθυμία του παίκτη…

Αλλά, γενικά, στη ζωή αν δεν θέλεις να είσαι κάπου τίποτα δεν μπορεί να σου αλλάξει τη γνώμη». Κι αυτά τα λόγια τα είπε κάποιος ο οποίος σίγουρα πριν μερικά χρόνια δεν ήθελε να είναι στο Καμπ Νόου με τίποτα.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.