Η Εβελίνα Παπούλια εξομολογείται – “Έφαγα πολύ ξύλο από τους δημοσιογράφους”

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Στο Dot. βρέθηκε καλεσμένη η Εβελίνα Παπούλια η οποία μίλησε για το νέο της επαγγελματικό βήμα στο ραδιόφωνο αλλά και το πόσο άσχημα την αντιμετώπισαν αρχικά οι δημοσιογράφοι όταν έπαιζε στους Δύο Ξένους.

Ειδικότερα, η Εβελίνα Παπούλια σημείωσε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ πως «στο ραδιόφωνο είμαι ο εαυτός μου πολύ. Στην τηλεόραση είμαι πιο φοβισμένη. Νομίζω ότι είναι αντανακλαστικό, δηλαδή μου αρέσει να εκτίθεμαι αλλά φοβάμαι την ερώτηση του άλλου. Εκεί μπλοκάρω λίγο και σκέφτομαι πως θα πάει και πως θα είναι. Φοβάμαι να μην θυμώσω, να μην τα πάρω».

«Είναι πάρα πολλοί δημοσιογράφοι που ρωτάνε πράγματα και πιέζουν. Εμένα όταν αρχίζουν και με πιέζουν για κάτι, αρχίζω και τσιτώνω. Είναι ένας τρόμος που μου βγαίνει. Δηλαδή το να εκνευριστώ είναι σαν άμυνα του οργανισμού γιατί φοβάσαι ότι κάποιος έχει ξεπεράσει τα όρια. Έχω μια άμυνα και νομίζω ότι μου έχει μείνει από παλιά που ήταν η τρομερή επίθεση των δημοσιογράφων» πρόσθεσε με ειλικρίνεια η γνωστή ηθοποιός. «Την εποχή των Δύο Ξένων έφαγα πολύ ξύλο από τους δημοσιογράφους. Από εκεί που σε λάτρευαν, σε διέλυαν και μετά ήταν όλο αυτό πολύ παρεμβατικό. Τώρα μπορεί και να σε πάρεις κάποιος το Σαββατοκύριακο για αν σου ζητήσει συγνώμη, ενώ τότε το θεωρούσαν δεδομένο ότι σου έκαναν και χάρη. Σήμερα υπάρχει μια μεγαλύτερη ευγένεια απέναντι στα πράγματα».

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.