Η επίθεση που δέχτηκε η Ιωάννα Παππά επειδή έγινε μητέρα στα 42

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η γνωστή ηθοποιός, που έγινε αγαπητή στο ευρύ κοινό μέσα από την συνεργασία της με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη στο Μega, μίλησε για την μητρότητα μετά τα 40, το κακόβουλο σχόλιο που δέχθηκε και την επιστροφή της στην τηλεόραση μετά από 14 χρόνια.

Η Ιωάννα Παππά αποκάλυψε ότι δέχθηκε επίθεση για το γεγονός ότι έγινε μητέρα μετά τα 40. Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της έλαβε ένα κακόβουλο μήνυμα που έλεγε «ντροπή σου να κάνεις παιδί σε τέτοια ηλικία. Τι θα κάνει το παιδί σου όταν μεγαλώσεις».

H Iωάννα Παππά έγινε μητέρα στα 42 της χρόνια και έφερε στον κόσμο ένα αγοράκι. Η ηθοποιός μίλησε για την μητρότητα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και δήλωσε ότι είναι πολύ τυχερή, γιατί έχει ένα πάρα πολύ χαρούμενο και εύκολο παιδάκι, το οποίο, επιπλέον, απέκτησε φυσιολογικά, χωρίς να χρειαστεί να κάνει κάτι.

«Όταν είπα πως ήθελα να κάνω παιδί, ήρθε αμέσως φυσιολογικά. Ήμουν τυχερή. Δεν ξέρω αν θα το έκανα απαραίτητα εάν έπρεπε να μπω σε μεγάλη διαδικασία γιατί είμαι και λίγο του όταν έρχεται κάτι το δέχομαι όμορφα, αλλά αν δεν έρχεται δεν θα το πιέσω και πάω παρά κάτω. Είμαι όμως υπέρ του αν θέλει κάποιος να κάνει κάτι στη ζωή του, να το παλέψει μέχρι τέλους».

Και πρόσθεσε: «Δεν είχα πάντα το όνειρο να κάνω οικογένεια, αλλά μου φαινόταν πάντα πολύ γλυκιά σαν ιδέα και πίστευα ότι θα θέλω κάποια στιγμή. Μου προέκυψε τα τελευταία χρόνια. Μέχρι στιγμής δεν έχω χάσει τίποτα από τη ζωή του γιου μου αν και εργάζομαι όλο αυτό το διάστημα».

 

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.