Ο έντονος βήχας του Πούτιν σε τηλεδιάσκεψη

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Επανειλημμένα διέψευσε το Κρεμλίνο ότι ο πρόεδρος Πούτιν αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας, όταν εκείνος άρχισε να βήχει έντονα και συνεχόμενα στη διάρκεια τηλεοπτικής διαδικτυακής διάσκεψης σχετικά με τον κορονοϊό.

Αργότερα το γραφείο του Βλαντίμιρ Πούτιν δημοσίευσε τροποποιημένη τη στιγμή του επίμονου βήχα του όπου πλέον δεν φαίνεται τόσο έντονη η κρίση του.

Ο υπουργός Οικονομικών και άλλοι ανώτεροι αξιωματούχοι ενημέρωναν τον Πρόεδρο της Ρωσίας για τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα σε περιοχές λόγω του κορονοϊού όταν ο Πούτιν άρχισε να βήχει, σε τέτοιο βαθμό που δυσκολευόταν και να μιλήσει, προκαλώντας ανησυχία για την κατάσταση της υγείας του. Χρειάστηκε να ζητήσει αρκετές φορές συγγνώμη και να βάλει το χέρι μπροστά στο στόμα του προσπαθώντας να συγκρατήσει τον βήχα του. Το πρακτορείο TASS απηύθυνε ερώτηση στο Κρεμλίνο σχετικά με την υγεία του Πούτιν αλλά ειπώθηκε ότι όλα είναι απολύτως φυσιολογικά. “Ο πρόεδρος απολογήθηκε και συνέχισε τη διάσκεψη χωρίς καμία διακοπή” αναφέρθηκε. Ο Πούτιν είπε στη διάρκειας μιάμισης ώρας τηλεδιάσκεψη ότι η κατάσταση με τον κορονοϊό είναι πολύ κρίσιμη σε διάφορες περιοχές και κάλεσε τον ΥΠΟΙΚ του να παρέχει βοήθεια.

enikos.gr

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.