Ένας Μητσοτάκης στον Λευκό Οίκο; – Ο διάσημος Έλληνας σεφ που μαγειρεύει για τον Τζο Μπάιντεν

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Αποτέλεσε για τέσσερα χρόνια τον “catering manager” του Αμερικανού Προέδρου Μπαράκ Ομπάμα και σήμερα βρίσκεται ένα βήμα πριν την επιστροφή του στον Λευκό Οίκο, καθώς οι άριστες σχέσεις που διατηρεί εδώ και χρόνια με τον νεοεκλεγμένο πρόεδρο Τζο Μπάιντεν τον θέλουν ν’ αναλαμβάνει και πάλι τα ίδια καθήκοντα.

Ο Έλληνας διακεκριμένος σεφ Ευάγγελος Μητσοτάκης ή Angelo εξάδελφος του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη μπορεί μέχρι ώρας να τηρεί σιγήν ιχθύος και να αποφεύγει ευγενικά την οποιαδήποτε ερώτηση, ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr πολλοί είναι αυτοί που γνωρίζουν την σχέση του με το νέο πρώτο ζευγάρι της Αμερικής Τζο Μπάιντεν και της συζύγου του Τζιλ που κρατά εδώ και πολλά χρόνια.

Αυτό είναι κάτι που φαίνεται και στην σελίδα του στο Facebook, όπου όλες αυτές τις ημέρες ο αγαπημένος σεφ πολιτικών και πασίγνωστων ονομάτων της showbiz, μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους φωτογραφίες με το νέο Αμερικανό πρόεδρο και την σύζυγο του, από την περίοδο που βρισκόταν στην θέση του αντιπροέδρου της Αμερικής.

Ο Ευάγγελος Μητσοτάκης μάλιστα πριν την συνεργασία του με το 44ο πρώτο ζευγάρι της Αμερικής Μπαράκ και Μισέλ Ομπάμα είχε γνωριστεί με τον Τζο Μπάιντεν, καθώς είχε αναλάβει αρκετές από τις δεξιώσεις που είχε παραθέσει σε σημαντικές πολιτικές στιγμές της ζωής του.

Τα ονόματα των δυο κορυφαίων πολιτικών ανδρών βρίσκονται και στο βιογραφικό του σημείωμα στην σελίδα του βραβευμένου εστιατορίου, στο οποίο είναι συνιδιοκτήτης το “Mykonos Grill” στην πόλη Rockville, της μητροπολιτικής περιοχής της Βαλτιμόρης. Τις μεσογειακές του συνταγές εκεί έχουν απολαύσει και μεγάλα ονόματα επιχειρηματιών και διασημοτήτων όπως David Copperfield, Madonna, Meryl Streep, Pierce Brosnan, Kylie Minogue, Jennifer Lopez, Robert De Niro, Arnold Schwarzenegger που είναι μερικά από τα αμέτρητα πρόσωπα που τον εμπιστεύονται.

Ο ίδιος μάλιστα είχε αναλάβει και την τελευταία δεξίωση του Μπαράκ Ομπάμα στον Λευκό Οίκο, κατά την ημέρα της παράδοσης – παραλαβής των αρμοδιοτήτων του στον προηγούμενο Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τράμπ.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.