ΗΠΑ: Εκαναν πάρτι για τα γενέθλια του 99χρονου παππού και κόλλησαν κορονοϊό δεκατρείς συγγενείς!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Στις ΗΠΑ φαίνεται πως δεν βάζουν μυαλό. Πώς αλλιώς να χαρακτηριστεί – πέρα από ανώριμη – η μάζωξη που έγινε προς τιμήν του σχεδόν αιωνόβιου παππού τους στο Σεν Λούις των ΗΠΑ, με αποτέλεσμα τις επόμενες ημέρες να διαγωνστούν 13 από τους συγγενείς με κορονοϊό.

Η οικογένεια του 99χρονου Ραλφ Γκολντστίκερ μαζεύτηκε στο σπίτι του τον περασμένο μήνα για τα γενέθλιά του, σύμφωνα με το Fox.

Ο γιος του, Λάρι, που ήρθε από το Τέξας, ισχυρίζεται μάλιστα ότι πήραν όλες τις απαραίτητες προφυλάξεις: «Το είχαμε στον νου μας, το είχαμε σκεφτεί από πριν. Όλοι είχαμε μπει πριν σε εθελοντική καραντίνα. Ο αδερφός μου και η νύφη μου από το Σαν Φρανσίσκο έκαναν ακόμα και τεστ πριν μπουν στο αεροπλάνο».

Μέσα σε μερικές ώρες ωστόσο από τη στιγμή που επέστρεψε ο καθένας στο σπίτι του, οι περισσότεροι είχαν κορονοϊό. Μεταξύ αυτών ο εορταζόμενος, αλλά και ο μικρός ανιψιός του, που είναι μόλις τριών ετών

Ο τρίτος αδερφός του Λάρι, που μένει στο Σαν Φρανσίσκο, νοσηλεύτηκε μάλιστα στο νοσοκομείο για τον κορονοϊό. Όλοι τους είναι πια καλά, μεταξύ αυτών και ο 99χρονος παππούς.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.