Δυτ. Αχαΐα- Κορωνοϊός: «Τηρήστε τα μέτρα»- SOS από τον Δήμαρχο για τα κρούσματα

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Στην περιοχή που διαμένουν οι ρομά στην Κάτω Αχαΐα μαζί με τον Διευθυντή του Κέντρου Υγείας Κάτω Αχαΐας Τάσο Γιακουμή θα βρεθεί σήμερα ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Σπύρος Μυλωνάς στο πλαίσιο ευαισθητοποίησης της τοπικής κοινωνίας για την τήρηση των μέτρων και την αποτροπή εξάπλωσης του κορωνοϊού. Στην περιοχή της Δυτικής Αχαΐας έχουν εντοπιστεί κρούσματα κορωνοϊού και όπως επισημαίνει ο Δήμαρχος μιλώντας στο thebest.gr «θέλουμε να προλάβουμε οποιαδήποτε άσχημη και κακή εξέλιξη, να ευαισθητοποιήσουμε τον κόσμο και να γίνει κατανοητό πως πρέπει όλοι να τηρούμε τα μέτρα».

Ο κ. Μυλωνάς τονίζει επίσης πως βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία και συνεργασία με την 6η ΥΠΕ,  το Κέντρο Υγείας Κάτω Αχαΐας και την αστυνομία, «ενώ βγάζουμε και οχήματα της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου με μεγάφωνα για την αποτροπή του συνωστισμό».

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Για μια ακόμα φορά ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Σπύρος Μυλωνάς, από κοινού με το διευθυντή του Κέντρου Υγείας Τάσο Γιακουμή θα επισκεφθεί σήμερα (12/11) τα «Τσιγγάνικα» της Αχαγιάς.

Σκοπός της επίσκεψης είναι η συνάντηση με τους κατοίκους και η υπογράμμιση με τους πιο αυστηρούς τόνους της ανάγκης για ευλαβική τήρηση όλων των μέτρων για την αποτροπή της διάδοσης του κορονοϊού στην κοινότητα.

«Ο κορονοϊός δεν κάνει διακρίσεις και δεν αφορά μόνο τον προσβληθέντα ή την οικογένειά του. Μας αφορά όλους» υπογραμμίζει ο Δήμαρχος και συνεχίζει: «Η υποχρέωση τήρησης των μέτρων προστασίας δεν γνωρίζει εξαιρέσεις ή ιδιορρυθμίες. Είναι ζήτημα στοιχειώδους κοινωνικής ευθύνης για όλους και όλες και η απαίτηση για την τήρηση των μέτρων θα διασφαλιστεί με όλους τους τρόπους» κατέληξε ο Σπύρος Μυλωνάς.

Στο μεταξύ για αύριο (13/12) ο Δήμαρχος έχει ζητήσει σύσκεψη με όλους τους συναρμόδιους και εμπλεκόμενους  φορείς προκειμένου να γίνει μια ανασκόπηση της υπάρχουσας κατάστασης από πλευράς μετάδοσης του κορονοϊού στα όρια του Δήμου και ταυτόχρονα για να υπογραμμιστεί η ένταση του προβλήματος, οι τεράστιοι κίνδυνοι που βρίσκονται προ των πυλών και η ανάγκη επαγρύπνησης όλων προκειμένου ο Δήμος Δυτικής Αχαΐας να διέλθει αυτή τη στενωπό με τις λιγότερες δυνατές απώλειες.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.