ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας: Αναβολή παραστάσεων λόγω μέτρων για τον κορωνοϊό

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Αναβολή για την πρεμιέρα της παράστασης της Κεντρικής Σκηνής του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας αποφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιο του Θεάτρου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Προέδρου κ. Πέτρου Βάη:

Εύλογο είναι να υπάρχουν και ερωτήματα για την αναγκαιότητα αναβολής της θεατρικής παράστασης της κεντρικής σκηνής που ομόφωνα αποφάσισε το ΔΣ του ΔΗΠΕΘΕ τη Δευτέρα 3 Νοέμβρη.

Σήμερα, οι ανακοινώσεις για τα νέα μέτρα και τον καθολικό περιορισμό δραστηριοτήτων, απαντούν στα ερωτήματα. Το ΔΣ, με υπευθυνότητα και σύνεση, εκτίμησε τα δεδομένα των ημερών και πήρε απόφαση που προστατεύει όλους τους συνεργαζόμενους με το θέατρο και αποκλείει τους κινδύνους για τη λειτουργία του ΔΗΠΕΘΕ.

Το ΔΣ οφείλει να εξετάζει σφαιρικά τα δεδομένα και να παίρνει αποφάσεις που εξυπηρετούν και προστατεύουν το σύνολο κι αυτό έκανε.

Το προηγούμενο διάστημα υπήρχε η αισιοδοξία ότι θα μπορούσαμε να ανοίξουμε το θέατρο και οργανώσαμε εκτεταμένο πρόγραμμα παραστάσεων και για τη στήριξη των πατρινών καλλιτεχνών και για την παραγωγή κεντρικής παράστασης που αποφάσισε το ΔΣ της 27 ης Οκτώβρη.

Τα περιοριστικά μέτρα, για τη μισή περίπου χώρα, της Παρασκευής 30 /10 (είχαν ήδη αρχίσει οι ακροάσεις για την κεντρική παράσταση) και η ραγδαία επιδείνωση της κατάστασης τις αμέσως επόμενες μέρες έθεσαν το ΔΣ προ των ευθυνών του και ενήργησε άμεσα, αποτελεσματικά και με υπευθυνότητα, προλαμβάνοντας τις εξελίξεις όπως διαπιστώνεται μετά τα σημερινά δυσάρεστα μέτρα.

Το ΔΗΠΕΘΕ θα είναι έτοιμο να προσαρμόσει τον προγραμματισμό του, ανάλογα με τις εκάστοτε συνθήκες, για να στηρίξει παραστάσεις πατρινών καλλιτεχνών που έχουν κατατεθεί και να προσφέρει το χαμόγελο και την αισιοδοξία και στους συμπολίτες μας.

Το ΔΣ που πήρε την απόφαση της αναβολής της κεντρικής παράστασης θα πάρει, τον κατάλληλο καιρό και ανάλογα με τις συνθήκες, και τις αποφάσεις για τις προϋποθέσεις παραγωγής της παράστασης.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.