Δεν θα γίνει συγκέντρωση και πορεία από το Εργατικό Κέντρο Πάτρας

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Αλλάζει στάση όπως φαίνεται το Εργατικό Κέντρο Πάτρας αναφορικά με τον εορτασμό της επετείου Πολυτεχνείου, καθώς από χθες το απόγευμα δηλώνουν στελέχη του πως δεν θα γίνει συγκέντρωση, ούτε πορεία.

«Το Εργατικό Κέντρο Πάτρας, δε διοργανώνει καμία συγκέντρωση και πορεία. Θα καταθέσει μόνο στεφάνι στις 10:30 το πρωί στο Παράρτημα και την παλιά Ασφάλεια» ξεκαθάρισε   ο πρόεδρος της διοίκησης Δημήτρης Μαρμούτας. Κάτι το οποίο δήλωσε και στον Σκάι 89,4 ο Γραμματέας Δημήτρης Αγγελόπουλος:“Το Εργατικό Κέντρο Πάτρας δεν πρόκειται να διοργανώσει ή να συμμετάσχει σε κάποια πορεία. Είχαμε ξεκαθαρίσει εδώ και μέρες ότι θα εξετάζαμε την επιδημιολογική πορεία της χώρας και την υγειονομική της κατάσταση και αναλόγως θα αποφασίζαμε.
Δεν πρόκειται έτσι να γίνει κάποια πορεία τουλάχιστον από πλευράς του Εργατικού Κέντρου Πάτρας. Αυτό που πιθανότατα θα κάνουμε θα είναι μία κατάθεση στεφάνου, στο πρώην Παράρτημα της Πάτρας, ως ελάχιστη ένδειξη σεβασμού στα μηνύματα και στον αγώνα του Πολυτεχνείου», είπε ο γνωστός συνδικαλιστής του ΠΑΜΕ στην Πάτρα.

Η προηγούμενη ανακοίνωση του Εργατικού Κέντρου

Μετά την πρόσφατη σύσκεψη σωματείων στο Εργατικό Κέντρο είχε εκδοθεί ανακοίνωση που ανέφερε μεταξύ άλλων: Προχωράμε σε: Κατάθεση στεφάνων του ΕΚ, σωματείων και φορέων την Τρίτη 17 Νοέμβρη, στις 10:00 το πρωί στο Παράρτημα. Συγκέντρωση την Τρίτη 17 Νοέμβρη, στις 5:00 το απόγευμα Μαιζώνος και Κολοκοτρώνη, ώστε να μπορούν να τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας από την πανδημία. Καλούμε όλα τα σωματεία, τους συλλόγους και τους φορείς να πάρουν όλα τα μέτρα για την τήρηση των μέτρων προστασίας της υγείας. Η συγκέντρωση και πορεία θα πραγματοποιηθεί με αποστάσεις και η χρήση μάσκας θα είναι υποχρεωτική για όλους τους συμμετέχοντες.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.