Χιου Γκραντ – κορονοϊός: «Δεν μπορούσα να μυρίσω ούτε τα σκουπίδια…» (βίντεο)

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο Χιου Γκραντ αποκάλυψε ότι νόσησε με κορονοϊό στις αρχές του έτους, όταν η πανδημία ήταν ακόμη στο αρχικό στάδιο.

Μιλώντας στον οικοδεσπότη του The Late Show Στίβεν Κολμπέρ, ο Βρετανός ηθοποιός είπε ότι συνειδητοποίησε πως ήταν άρρωστος όταν ανέβασε πυρετό και έχασε την όσφρηση του, αλλά τότε δεν ήξερε τι ήταν.

Όπως είπε νόσησε και η σύζυγος του Άννα Εμπερστάιν. «Νομίζω ότι προσβλήθηκα τον Φεβρουάριο… Έκανα τεστ αντισωμάτων μόλις τον περασμένο μήνα. Έχω ακόμη αντισώματα, οπότε ξέρω ότι ήταν αυτό».

Όπως είπε ο 60χρονος ηθοποιός -σε μία αφήγηση με το γνωστό βρετανικό χιούμορ- η περιπέτεια της υγείας του ξεκίνησε σαν ένα πολύ περίεργο σύνδρομο, με πολύ περίεργα συμπτώματα.

«Άρχισα να ιδρώνω απελπιστικά. Αισθανόμουν τα μάτια μου σαν να είχαν γίνει τρεις φορές πιο μεγάλα και είχα την αίσθηση ότι στο στήθος μου καθόταν ένας γίγαντας, κάποιος σαν τον Χάρβεϊ Γουάινστιν, για παράδειγμα […] Μια μέρα, περπατώντας στον δρόμο συνειδητοποίησα ότι δεν μπορούσα να μυρίσω τίποτα. Και άρχισα να πανικοβάλλομαι. Εκείνη την περίοδο είχε μόλις αρχίσει να γίνεται συζήτηση γι′ αυτό το σύμπτωμα… […]

[…] Άρχισα να μυρίζω λουλούδια, τίποτα. Απελπίστηκα. Πήγα πάνω από τα σκουπίδια, τίποτα. Στο τέλος επέστρεψα στο σπίτι και ψέκασα απευθείας στο πρόσωπο μου το άρωμα Chanel No. 5 της γυναίκας μου. Τυφλώθηκα, αλλά δεν μύρισα τίποτα».

Ο Χιου Γκραντ προστίθεται στη μεγάλη λίστα των σταρ που νόσησαν με κορονοϊό στα πρώτα στάδια της πανδημίας, μεταξύ των οποίων ο Τομ Χανκς και ο Ίντρις Έλμπα που βρέθηκαν θετικοί τον περασμένο Μάρτιο.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.