Η αποκάλυψη της Ρένιας Λουιζίδου για τον άνδρα της!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Μια σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη έδωσε η Ρένια Λουιζίδου.

Καλεσμένη στο The 2night Show και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε αρχικά για τους «Απαράδεκτους».

«Στεναχωριέμαι όταν βλέπω τους “Απαράδεκτους”. Βλέπω τον εαυτό μου παιδί. Είναι ένα τρακ ο χρόνος. Δεν μπορείς να κάνεις τα πράγματα με την ίδια φόρα» είπε μιλώντας για τη σειρά που την καθιέρωσε.
Μάλιστα μίλησε και για τους συμπρωταγωνιστές της, τον καθένα ξεχωριστά. «Ο Βλάσσης Μπονάτσος ήταν η χαρά της ζωής. Ήξερε να ζήσει. Και τότε που ήμουν 20τόσο τα φτυνα με τις αντοχές τους. Από όλους εκείνος ήταν σταρ.

Ο Σπύρος είναι σε έναν δικό του πλανήτη, είναι συναρπαστικά αφηρημένος. Μου είχε πει στο Safe Sex να με πετάξει σπίτι για πιο γρήγορα και έψαχνε στο πλατό την πίπα του.

Ο Μπέζος είναι ήρεμη δύναμη. Είναι σιγουριά, είναι βράχος να ακουμπήσεις πάνω του.

Ο Βασίλης Χαλακατεβάκης είναι γλυκός και τρυφερός. Όσα χρόνια κι αν περάσουν δεν τη χάνει αυτή τη γλύκα.

Η Δήμητρα είναι με απόσταση η πιο έξυπνη γυναίκα που έχω συναντήσει σε αυτή τη δουλειά».

Στη συνέχεια η Ρένια Λουιζίδου μίλησε και για την θρυλική σειρά «Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή» όπο αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, πως ο σύζυγός της, Θάνος, χρειάστηκε να λάβει μέρος σε μια σκηνή. «Για να πάω ταξίδι του μέλιτος έπρεπε να γυρίσω μια σκηνή στους Παντρεμένους, όπου ο Ακάλυπτος ονειρευόταν πως κάποιος μου κατεβάζει το φερμουάρ. Το χέρι εκείνο ήταν του άντρα μου. Έπρεπε να κάνω αυτή τη σκηνή για να φύγω.

Παντρεύτηκα, πήγα ξημερώματα στο γύρισμα για να κάνω αυτή τη σκηνή, για να με αφήσουν να πάω στην Πορτογαλία ταξίδι του μέλιτος. Με πήγε ο άντρας μου και μας φάνηκε πολύ αστείο να συμμετέχει και ο άντρας μου.

Με τον σύζυγό μου είμαστε μαζί από το 1995. Δεν υπάρχουν μυστικά. Οι άνθρωποι αλλάζουν, όλο το παιχνίδι παίζεται στο να αλλάζεις σε παράλληλες διαδρομές. Όλα όσα άλλαξαν στην πορεία γίνανε χέρι-χέρι. Ο γιος μου είναι 20 χρονών, τώρα είναι φιλαράκι» εξήγησε η Ρένια Λουιζίδου.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.