Αποκαλύψεις καρδιάς από Ίμπρα και Τότι για τον νικητή Μιχαΐλοβιτς

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο Σίνισα Μιχαΐλοβιτς παρουσίασε την αυτοβιογραφία του «Ο αγώνας της ζωής» και ο Φραντσέσκο Τότι με τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς έκαναν δύο… ξεχωριστές αποκαλύψεις για τον προπονητή της Μπολόνια, ο οποίος βγήκε νικητής από την μάχη με την λευχαιμία.

Ο Σίνισα Μιχαΐλοβιτς βγήκε νικητής από τον πιο δύσκολο αγώνα της ζωής του, αυτόν με τηνλευχαιμία. Και, παρ’ ότι είναι μόλις 51 ετών, ο Σέρβος προπονητής της Μπολόνια αποφάσισε να γράψει την αυτοβιογραφία του, για να αφηγηθεί την μεγάλη του περιπέτεια, από την οποία βγήκε όρθιος και ακόμα πιο δυνατός.

Στην παρουσίαση του βιβλίου με τίτλο «Ο αγώνας της ζωής», το οποίο γράφτηκε με την πολύτιμησυνδρομή του αντιπροέδρου της εφημερίδας «Gazzetta dello Sport», Αντρέα ντι Κάρο, έδωσαν το διαδικτυακό παρόν πολύ καλοί φίλοι και σημαντικά πρόσωπα από την σταδιοδρομία του Μιχαΐλοβιτς, όπως ο άλλοτε συμπαίκτης του και νυν προπονητής του Ερυθρού Αστέρα, Ντέγιαν Στάνκοβιτς, ο ιστορικός πρόεδρος της Ίντερ, Μάσιμο Μοράτι, ο ομοσπονδιακός προπονητής της Ιταλίας, Ρομπέρτο Μαντσίνι, αλλά και ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς με τον Φραντσέσκο Τότι.

Ο επιθετικός της Μίλαν αποκάλυψε ότι «για τον Σίνισα θα έπαιζα δωρεάν στην Μπολόνια, αλλά όταν ήμασταν κοντά στη συμφωνία, εμφανίστηκε η Μίλαν», λέγοντας για τον Μιχαΐλοβιτς πως «είναι ένας σπουδαίος άνθρωπος. Μαζί του θα πήγαινα στον πόλεμο: Ο Σίνισα στην πρώτη γραμμή, εγώ στην δεύτερη».

Ο Τότι, για τον οποίο ο Μιχαΐλοβιτς αποκάλυψε ότι αυτός εισηγήθηκε στον Βουγιαντίν Μπόσκοφ να τον χρησιμοποιήσει στην πρώτη ομάδα όταν ήταν μόλις 16 ετών, αποκάλυψε με την σειρά του ότι ο Σέρβοςτου πρότεινε να παίξει στην Τορίνο, όταν εκείνος ήταν προπονητής εκεί και ο Τότι αποχαιρέτησε την Ρόμα, αλλά «ως ένδειξη σεβασμού στον κόσμο, αποφάσισα να σταματήσω. Αν και θα μου άρεσε!».

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.