Άγριες Μέλισσες: Ο Βόσκαρης καταστρώνει το σχέδιο εξόντωσης της Ελένης

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο Μάνος Βόσκαρης έχει αποκτήσει εμμονή με την Ελένη και έτσι αποφασίζει να εγκατασταθεί στο Διαφάνι και να κάνει τα αδύνατα δυνατά με σκοπό να της καταστρέψει τη ζωή.

Σύμφωνα με το περιοδικό Τηλεθεατής και την Μαρία Κεφαλά στα επόμενα επεισόδια θα δούμε την μετακόμιση του Βόσκαρη στο Διαφάνι, αλλά και τη συμμαχία του με τη Μυρσίνη.

Διάβασε αναλυτικά:

Η Ελένη και η Δρόσω έχουν πλέον επιστρέψει στο Διαφάνι. Δίπλα τους θα είναι ο Νέστορας, ο οποίος έχει μια πολύ ιδιαίτερη σχέση μαζί τους και απολαμβάνει  να τις βλέπει ευτυχισμένες. Ωστόσο, η επιστροφή της Ελένης θα φέρει μοιραίες συγκρούσεις. Ο Δούκας θα προσπαθήσει να τους κάνει κακό και ο πόλεμος θα συνεχιστεί. Και σαν να μην έφτανε αυτό, ο Βόσκαρης θα εγκατασταθεί στο Διαφάνι και θα κάνει σκοπό της ζωής του να καταστρέψει την Ελένη.

Όσα συνέβαιναν στη φυλακή δεν είναι τίποτα μπροστά σε όσα θα επακολουθήσουν. Θα προσπαθήσει να μπει εμπόδιο ακόμη και στη σχέση της με το Λάμπρο και, έχοντας για σύμμαχο τη Μυρσίνη, θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να δει την Ελένη να απομονώνεται ακόμα και από τους συγχωριανούς της. Όταν βλέπει ότι το σχέδιό του αυτό δεν πετυχαίνει, θα προσπαθήσει να δημιουργήσει πρόβλημα στη σχέση της με την Ασημίνα.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.