Βίντεο: Η Νικόλ Κίντμαν μιλά για τον Τομ Κρουζ και το «Μάτια ερμητικά κλειστά»

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η βραβευμένη με Όσκαρ, Νικόλ Κίντμαν αποκάλυψε σε συνέντευξη της στο The New York Times Magazine, όσα συνέβησαν στα παρασκήνια της πολυσυζητημένης ταινίας «Μάτια ερμητικά κλειστά» (1999).

Μίλησε για τη συνεργασία της με τον Στάνλεϊ Κιούμπρικ, για τις γυμνές σκηνές και βεβαίως, για τον Τομ Κρουζ, με τον οποίον τότε ήταν ακόμη παντρεμένη -το ζευγάρι θα χώριζε δύο χρόνια αργότερα, τον Φεβρουάριο του 2001.

Όπως είπε η Αυστραλή ηθοποιός, ο κορυφαίος σκηνοθέτης, τής επέτρεψε στο «Eyes Wide Shut», που ήταν και η τελευταία ταινία του, να έχει τον τελικό λόγο για τις γυμνές σκηνές της στο final cut.

Μεταξύ των όρων της μεταξύ τους συμφωνίας -οι οποίοι καταγράφηκαν στο συμβόλαιο- ήταν ότι η Νικόλ Κίντμαν μπορούσε να δει όλες τις γυμνές σκηνές της μετά το γύρισμα και στη συνέχεια να εγκρίνει αυτές που θα έμπαιναν στο μοντάζ.

«Όταν πήγα να δουλέψω με τον Στάνλεϊ Κιούμπρικ, μου είπε, ‘Θα ζητήσω εντελώς γυμνό‘, κι εγώ του απάντησα, ‘δεν ξέρω’. Οπότε καταλήξαμε σε μια υπέροχη συμφωνία, που συμπεριλήφθηκε στο συμβόλαιο. Θα μου έδειχνε τις γυμνές σκηνές πριν μπουν στην ταινία για να αισθάνομαι απολύτως ασφαλής. Δεν είπα όχι σε καμία από αυτές. Ήθελα να βεβαιωθώ πως δεν θα στεκόμουν απλώς εκεί γυμνή με τους άλλους να γελούν μαζί μου. Ήμουν προστατευμένη, οπότε άρχισα να εξερευνώ το σενάριο, έναν περίπλοκο γάμο και τον τρόπο που ο χαρακτήρας του Τομ φτάνει στις σκηνές ζήλιας».

Με αφορμή έναν καβγά για τη συντροφική πίστη, ένα ζευγάρι εξερευνά τα όρια της σχέσης, την έννοια του γάμου και την απιστία κατά τη διάρκεια μιας περίεργης νύχτας. Αυτό είναι το στόρι της ταινίας που βασίζεται σε μυθιστόρημα του Άρτουρ Σνίτσλερ και τα γυρίσματα της οποίας κράτησαν περίπου δύο χρόνια.

«Μας άρεσε πολύ να δουλεύουμε μαζί του. Είχαμε δύο παιδιά και στην αρχή ζούσαμε σε ένα τρέιλερ, μαγειρεύοντας μακαρόνια επειδή ο Στάνλεϊ ήθελε συχνά να τρώει μαζί μας…» είπε η Κίντμαν.

Όσο για τη σχέση της με τον Τομ Κρουζ την περίοδο που γυριζόταν η ταινία, όπως λέει, «ήμασταν ευτυχισμένοι στο γάμο μας τότε. Πηγαίναμε σε αγώνες καρτ μετά το γύρισμα. Νοικιάζαμε ένα μέρος και πηγαίναμε να τρέξουμε με καρτ στις 3 το πρωί. Δεν ξέρω τι άλλο να πω. Ίσως δεν διαθέτω την ικανότητα να κοιτάξω πίσω και να το αναλύσω. Ή δεν θέλω να το κάνω».

Η Νικόλ Κίντμαν, παντρεμένη με τον μουσικό Κιθ Ούρμπαν από το 2006, με τον οποίον έχει αποκτήσει δύο κόρες, δώδεκα και εννέα ετών, μιλά σπάνια για τον γάμο της με τον Τομ Κρουζ, καθώς όπως έχει πει, ήταν πολύ νέα όταν παντρεύτηκαν -εκείνη μόλις 23 και ο Κρουζ 28 χρονών.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.