Βίντεο: Η νέα ταινία της Pixar στο στο κανάλι Disney Plus

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Η νέα ταινία της Pixar «Soul» δεν θα προβληθεί στους κινηματογράφους όπως ήταν προγραμματισμένο, αλλά θα κάνει την επίσημη της πρεμιέρα στο κανάλι Disney Plus, ανήμερα Χριστουγέννων.

Σύμφωνα με την Pixar, στις χώρες όπου το Disney Plus δεν είναι διαθέσιμο, η ταινία θα προβληθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες, χωρίς ωστόσο να έχουν γίνει γνωστές οι ημερομηνίες προβολής της.

Το «Soul» επρόκειτο αρχικά να κυκλοφορήσει τον Ιούνιο. Η πανδημία και τα περιοριστικά μέτρα, ανάγκασαν το στούντιο να ορίσει νέα ημερομηνία, την 20ή Νοεμβρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Disney αναζητούσε εδώ και καιρό εναλλακτικούς τρόπους για την προβολή της της ταινίας, καθώς ήταν βέβαιο πως το σενάριο του Νοεμβρίου δεν θα είχε τύχη. Αιτία γι′ αυτό στάθηκε η ανακοίνωση της Universal, να αλλάξει την ημερομηνία πρώτης προβολής της νέας της ταινίας, «The Croods: A New Age», από 23 Δεκεμβρίου σε 25 Νοεμβρίου, την ίδια ακριβώς εβδομάδα με αυτή που είχε επιλέξει η Disney.

Σε αντίθεση με την πολιτική που ακολούθησε η Disney στην ταινία «Μουλάν», όπου υπήρχε μια επιπλέον χρέωση για κάθε συνδρομητή της τάξης των 30 δολαρίων (25 ευρώ), τα 60 εκατομμύρια των συνδρομητών της Disney Plus θα έχουν την δυνατότητα να την παρακολουθήσουν δωρεάν.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που οι συνδρομητές μας θα μπορούν να απολαύσουν πρώτοι το συγκινητικό υπερθέαμα “Soul”, από το Disney+. Κάθε νέα ταινία της Pixar είναι ένα ξεχωριστό γεγονός και αυτή η πραγματικά συγκινητική και χιουμοριστική ιστορία για την ανθρώπινη επαφή θα είναι μια απόλαυση για όλες τις οικογένειες που θα την παρακολουθήσουν την περίοδο των διακοπών», δήλωσε ο διευθύνων Σύμβουλος της Walt Disney Company, Μπομπ Τσάπεκ.

Η απόφαση της Disney έρχεται μόνο λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση της Cineworld, της δεύτερης μεγαλύτερης αλυσίδας κινηματογράφων στον κόσμο, να αναστείλει τις δραστηριότητές της στις 536 Regal αίθουσές της στις ΗΠΑ και στις 127 Cineworld και Picturehouse αίθουσές της στη Βρετανία από τις 8 Οκτωβρίου.

Να σημειωθεί πως στις αρχές της εβδομάδας τόσο η νέα ταινία του Τζέιμς Μποντ «No Time to Die», όσο και αυτή του «Dune» εκ νέου την έξοδο τους στις αίθουσες.

 

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.