Βίντεο: Ξηλώθηκε καθολικός ιερέας που είχε ερωτικές περιπτύξεις μέσα σε εκκλησία

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο ιερέας κατέγραφε τις ερωτικές περιπτύξεις του με τις δύο γυναίκες ενώ εκείνες υποστήριξαν πως δεν έκαναν τίποτα κακό και εμφανίστηκαν αμετανόητες. 

Σάλος έχει προκληθεί στην Νέα Ορλεάνη μετά την αποκάλυψη πως ένας 37χρονος ιερέας είχε ερωτικές περιπτύξεις μέσα στην εκκλησία, ενώ ήταν κλειστή για το κοινό.

Συγκεκριμένα, ο 37χρονος ιερέας από τη Λουιζιάνα είχε ερωτικές επαφές με δυο γυναίκες πάνω στην Αγία Τράπεζα του καθολικού ναού των Αγίων Πέτρου και Παύλου.

Ο ίδιος μάλιστα κατέγραφε τις  τις ερωτικές περιπτύξεις του με τις δύο γυναίκες, την 41χρονη Μίντι Ντίξον και την 23χρονη Μελίσα Τσενγκ.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι δυο ερωτικές παρτενέρ του ιερέα αναρτούν αρκετές προκλητικές φωτογραφίες στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram και εμφανίστηκαν αμετανόητες.

Μάλιστα υποστήριξαν ότι όλοι οι συμμετέχοντες ήταν ενήλικες και το περιστατικό έλαβε χώρα σε κλειστό, ιδιωτικό χώρο, ενώ έριξαν το φταίξιμο στον περαστικό που κοίταξε μέσα στην εκκλησία και ειδοποίησε την αστυνομία.

Ο Αρχιεπίσκοπος της Νέας Ορλεάνης εμφανίζεται οργισμένος και καταδικάζει το γεγονός. 

Ο ιερέας και οι δύο γυναίκες συνελήφθησαν με την κατηγορία της προσβολή της δημοσίας αιδούς αλλά αφέθηκαν και οι τρεις ελεύθεροι με εγγύηση.

Παράλληλα, απομακρύνθηκε από την εκκλησία και δεν θα λειτουργήσει ποτέ ξανά ως καθολικός ιερέας.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.