Βίντεο: Καρχαρίας προσπαθεί να σπάσει κλουβί κατάδυσης όπουν βρίσκονταν τρεις γυναίκες

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο καρχαρίας προσπάθησε να σπάσει το κλουβί κατάδυσης και όλο αυτό καταγράφηκε σε βίντεο από έναν έμπειρο δύτη. Ένας καρχαρίας σχεδόν 5 μέτρων προσπάθησε να σπάσει ένα κλουβί κατάδυσης, στο οποίο ήταν μέσα τρεις γυναίκες τουρίστριες.

Το βίντεο με τον καρχαρία έχει γίνει viral με χιλιάδες προβολές και αντιδράσεις.  Τραβήχτηκε από εμπειρογνώμονα στο Μεξικό και δείχνει το θηρίο να προσπαθεί να σπάσει το κλουβί.

Ο Jimi Partington, ο οποίος είναι δύτης από το Μάντσεστερ του Ηνωμένου Βασιλείου, επέβλεπε την συγκεκριμένη κατάδυση κοντά στο νησί Guadalupe όταν συνέβη το περιστατικό. 

Ο 36χρονος έμπειρος δύτης, τους έδωσε στους τουρίστες περισσότερα από όσα περίμεναν, καθώς είδαν από τόσο κοντά τον τεράστιο καρχαρία, ο οποίος ωστόσο προσπάθησε να τους επιτεθεί.

Όπως είπε: «Εκτελέσαμε μια αποκλειστική αποστολή με θέμα το Shark Week για να κάνουμε κατάδυση και να βρούμε τους μεγαλύτερους Λευκούς Καρχαρίες».

«Επισκεφθήκαμε μια περιοχή όπου οι καρχαρίες ήδη αναζητούν την τροφή τους, οπότε σε πολλές περιπτώσεις το δόλωμα δεν χρειάζεται καν, καθώς η φυσική τους περιέργεια είναι αρκετές φορές αρκετή για να τους προσελκύσει», ανέφερε.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.