Βίντεο: Ο Χιου Τζάκμαν φορά μόνο τις μπότες του σε διαφήμιση

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο Χιου Τζάκμαν παίρνει το ρόλο του ως ο παγκόσμιος πρεσβευτής της εταιρείας R.M. Williams πολύ σοβαρά.

Σε μια νέα διαφήμιση για την αυστραλιανή εταιρεία υποδημάτων και ρούχων, R.M.Williams, ο 51χρονος αυστραλός ηθοποιός εμφανίζεται ολόγυμνος φορώντας μόνο τα μποτίνια του.

Στα 90 δευτερόλεπτα της διαφήμισης ο σταρ του Χόλιγουντ κάθεται στο γραφείο εκπροσώπου της εταιρείας απέναντί του όπως ήρθε στον κόσμο τούτου – με εξαίρεση μόνο τα παπούτσια του.
«Καταρχάς, να σου πω Χιου ότι είμαστε ενθουσιασμένοι που αγαπάς τις μπότες R.M. Williams», του λέει επιτελικό στέλεχος της εταιρείας στην αρχή του κλιπ, καθώς η κάμερα δείχνει τον γυμνό Τζάκμαν καθιστό με τα πόδια του πάνω στο γραφείο του.

«Στην πραγματικότητα είμαι ερωτευμένος (μαζί τους)», απαντά εκείνος. «Είναι υπέροχες. Είναι εκπληκτικές».

Το στέλεχος προσπαθεί να εξηγήσει ότι ο ηθοποιός του X-Men δεν χρειάζεται να πάρει το συμβόλαιό του με το εμπορικό σήμα – το οποίο ορίζει ότι μπορεί να φορέσει μόνο μπότες R.M.Williams – τόσο σοβαρά, αλλά ο Jackman τον διακόπτει γρήγορα.

«Ο λόγος μου είναι η δέσμευσή μου. Οταν λέω είμαι μέσα, είμαι όλος μέσα, το ξέρετε; Και, ειλικρινά, εγώ είμαι αυτός που θα έπρεπε να σας πληρώνω», λέει.

Και στη συνέχεια επαινεί τα μποτίνια του. «Κοίτα αυτό! Είναι ένα όμορφο κομμάτι δέρματος. Όμορφη ραφή. Και είναι άνετα», συμπληρώνει. Η διαφήμιση που περιλαμβάνει υπαινιτικά λογοπαίγνια τελειώνει με τον ηθοποιό να τρίβεται στην μπλε βελούδινη καρέκλα στην οποία κάθεται: «Τι είναι αυτό; Πρέπει να καθίσετε σε αυτό! Τα πάντα στο R.M.Williams είναι τόσο άνετα…»

Σε ανάρτησή του στο Facebook, ο ίδιος έγραψε «Τι να πω; Αυτές οι οι μπότες είναι άνετες». Αναφέρεται δε στις κλασικές R. M. Williams. Η εταιρεία μετρά πολλά χρόνια στο χώρο καθώς το πρώτο ζευγάρι μπότες το κατασκεύασε το 1932.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ίδιος ανέλαβε χρέη εκπροσώπου της R.M. Williams το 2019, αφ′ ότου έγινε ιδιωτικός μέτοχος στην εταιρεία το 2015.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.