Στέφανος Τσιτσιπάς: Mε το τριαντάφυλλο στο χέρι στο Παρίσι!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

O Στέφανος Τσιτσιπάς, ο κορυφαίος Ελληνας τενίστας μπορεί να έχασε στο Παρίσι, στον ημιτελικό του Ρολάν Γκαρός, αλλά φεύγει πλουσιότερος όχι μόνο σε εμπειρίες του αγώνα αλλά και σε εικόνες.

Μολονότι ο Στέφανος Τσιτσιπάς φεύγει από το Παρίσι δίχως να έχει κάνει πραγματικότητα το μεγάλο όνειρο της συμμετοχής σε έναν τελικό Grand Slam, απολαμβάνει το ταξίδι του στο Παρίσι και μάλιστα το πρωί της Κυριακής ανέβασε εκπληκτικές φωτογραφίες στον λογαριασμό του στο Twitter από την επίσκεψή του στον Πύργο του Αϊφελ.

Στο σημαντικό αυτό αξιοθέατο της γαλλικής πρωτεύουσας, ο Στέφανος Τσιτσιπάς φωτογραφήθηκε με ένα τριαντάφυλλο στο χέρι, αναδεικνύοντας την ρομαντική πλευρά του εαυτού του ενώ δεν παρέλειψε να φωτογραφίσει και τις κλειδαρίες αγάπης στον Πύργο του Αϊφελ.

Νωρίτερα ο Στέφανος Τσιτσιπάς μέσω Twitter έστειλε το δικό του μήνυμα δύναμης και ελπίδας ενόψει της συνέχειας των αγώνων. «Στο τέλος της ημέρας, το μόνο που χρειάζεσαι είναι ελπίδα, επιμονή και δύναμη», έγραψε ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας στο twitter και πρόσθεσε: «Το μέλλον σου σε χρειάζεται. Το παρελθόν όχι. Ευχαριστώ Roland Garros».

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.