Σεισμός στη Σάμο: Θρήνος για τα δύο παιδιά που χάθηκαν

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ο σεισμός των 6,7 Ρίχτερ στην Σάμο δυστυχώς είχε τραγική κατάληξη, αφού προκάλεσε τον θάνατο δύο ανήλικων μαθητών, οι οποίο καταπλακώθηκαν από τοίχο ο οποίος κατέρρευσε σε σοκάκι στο Βαθύ, μετά τον σεισμό των 6,7 Ρίχτερ.

Πρόκειται για ένα αγόρι 17 ετών και ένα κορίτσι 15 ετών, που επέστρεφαν μαζί μετά το σχολείο στα σπίτια τους, όπως κάθε μέρα. Σύμφωνα με όσα λένε κάτοικοι του νησιού, τα δύο παιδιά ήταν δεμένα μεταξύ τους, περνούσαν πολύ χρόνο μαζί και για αυτό βρέθηκαν οι δυο τους στο στενό σοκάκι, όπου έμελλε να βρουν τραγικό θάνατο

Στη Σάμο όλοι είναι συντετριμμένοι από την τραγωδία που χτύπησε τις δύο οικογένειες, ενώ το Βαθύ είναι από τις περιοχές που προσπαθούν να κλείσουν τις πληγές που άφησε το χτύπημα του σεισμού.

Ο αποχαιρετισμός στα social media κάτω από την παρακάτω ανάρτηση πραγματικά συγκλονίζει..

«εκεί πού πέφτει η φωτιά εκεί καίει.. αυτοί οι γονείς έστειλαν τα όνειρα τους τήν αγάπη τους όλο τον αγώνα για αυτά και την αγωνία τους σχολείο.. και ξαφνικά τέλος.. άντε να δώσεις κουράγιο με λέξεις στους ανθρώπους αυτούς. άν υπάρχει παράδεισος ας ανοίξει όλες τις πόρτες του να χωρέσουν όλα τα όνειρα δύο οικογενειών».

«Δεν υπάρχουν λόγια παρηγοριάς για αυτές τις οικογένειες…τους φίλους τους…Τους γείτονες τους, όλους εμάς που πονέσαμε με το άκουσμα του θανάτου σας… ας είναι ελαφρύ θεέ μου το χώμα…λυπάμαι πάρα μα πάρα πολύ…

Συλλυπητήρια και καλή δύναμη στους γονείς τους….»

«Άγγελοι στη ζωή πανέμορφοι και οι δυο στάθηκαν τόσο άτυχοι σήμερα το μεσημέρι έφυγαν για τη γειτονιά των αγγέλων μαζί όπως είχαν φανταστεί οτι θα ζήσουν. Καλό ταξίδι παιδιά από όλη την Ελλάδα!»

«Άδικο πολύ άδικο είχαν όλη την ζωή μπροστά τους και σε ένα δεύτερο χάθηκαν δύο νέα παιδιά»

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.