Ρουβάς για Πολάκη: Θα κρυφτεί πίσω από τη βουλευτική ασυλία

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Συνεχίζεται η αντιπαράθεση που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Σάκη Ρουβά και τον Παύλο Πολάκη. Όπως είναι γνωστό η κόντρα ξεκίνησε όταν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σε ομιλία του στη Βουλή συμπεριέλαβε τον δημοφιλή τραγουδιστή στους καλλιτέχνες που “ξέπλεναν” τη Χρυσή Αυγή σύμφωνα πάντα με τη δική του άποψη.

Ο Ρουβάς απάντησε με εξώδικο, με τον Πολάκη να του προσάπτει μεταξύ άλλων σε μια μακροσκελή ανάρτηση ότι ακολουθούσε τον λογαριασμό του Κασιδιάρη στο Twitter.

Ο τραγουδιστής με ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο Facebook καλεί τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να ανακαλέσει, σε διαφορετική περίπτωση τον προκαλεί να σταθεί απέναντι του ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Σάκη Ρουβά:

“O Παύλος Πολάκης συνεχίζει να επιδίδεται σε μία προσπάθεια εξαπάτησης της κοινής γνώμης, χρησιμοποιώντας το πρόσωπό μου, βλάπτοντας την τιμή και την υπόληψή μου. «Αποκαλύπτει» λοιπόν, ότι ακολουθούσα τον λογαριασμό του χρυσαυγίτη βουλευτή Ηλία Κασιδιάρη. Κατά τον κ. Πολάκη, αυτό τεκμηριώνει και υποστήριξη προς τον συγκεκριμένο βουλευτή! Είναι προφανές ότι παίζει με τη νοημοσύνη μας. Και αποκαλυπτικό για τον τρόπο που πολιτεύεται καθώς σκόπιμα αποκρύπτει ότι στο συγκεκριμένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης (twitter) ακολουθούσα τους λογαριασμούς πολλών πολιτικών προσώπων όπως του κ. Αλέξη Τσίπρα, του κ. Αντώνη Σαμαρά, του κ. Πάνου Καμμένου της κυρίας Λιάνας Κανέλλη, της κυρίας Φώφης Γεννηματά, του κυρίου Ευάγγελου Βενιζέλου.
Ήταν μία ταραγμένη περίοδος και ήθελα να έχω πλήρη εικόνα για όσα λένε και πώς αντιπαρατίθενται οι πολιτικοί αρχηγοί και τα στελέχη των κομμάτων. Το να παρακολουθείς κάποιον, δεν σημαίνει ότι τον υποστηρίζεις. Δεν σκοπεύω να κυλιστώ στο βούρκο που βρίσκεται ο Παύλος Πολάκης. Του απέστειλα εξώδικη δήλωση ζητώντας να ανακαλέσει. Αν δεν το κάνει, τον προκαλώ να σταθεί απέναντι μου, ενώπιον της Δικαιοσύνης. Αλλά όλοι γνωρίζουμε ότι, όπως συνηθίζει, θα πάει να κρυφτεί πίσω από τη βουλευτική ασυλία, προσβάλλοντας για άλλη μία φορά αυτό που επικαλείται συνέχεια: την κρητική λεβεντιά”.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.