Προβληματισμός στην εστίαση και αναψυχή

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

O δημοτικός σύμβουλος της Πάτρας και ιδιοκτήτης καταστημάτων εστίασης και αναψυχής (Σουρωτήρι, Ρόδον) Νίκος Μοίραλης, έγραψε στο fb, εύλογα προβληματισμένος με τις εξελίξεις σοτν κλάδο λόγω κορωνοϊού, ότι:

Στην Αχαια, μέχρι τις 25 Οκτωβρίου συνεχίζουμε τη λειτουργία μας στην εστίαση έως τα μεσάνυχτα, με καθιστούς έως 4 άτομα σε κάθε τραπέζι και με διαθεσιμότητα στο ωφέλιμο των τετραγωνικών μέτρων του χώρου μας διά δυο.
Βέβαια μετά τις 00:00 το τι γίνεται σε πλατείες, σκαλάκια, πάρκα και κάθε είδους εξωτερικό χώρο δεν ενδιαφέρει τη κυβέρνηση. Αρκεί να ικανοποιουνται τα γραφεία των υπουργών που νομίζουν ότι νομοθετούν για το συμφέρον της κοινωνίας αλλά στην ουσία την αφήνουν ανυπεράσπιστη και οικονομικά εξασθενημένη.
Η εστίαση βάζει πλάτη αλλά απαιτεί να διακρίνει το αντίκρυσμα των θυσιών που κάνουμε από τον Μάρτιο μέχρι και σήμερα κι όχι να μας περιπαίζουν αφήνοντας τον κόσμο ανεξέλεγκτο τα μεσάνυχτα κι αντικειμενικά η διασπορά του ιού να συνεχίζεται.
Επιπρόσθετα, το ενοίκιο μας για το μήνα Οκτώβριο θα το πληρώσουμε κανονικά, η επιστρεπτέα καταβολή ακόμη δεν φαίνεται στον ορίζοντα και τα λεφτά του ΕΣΠΑ από την περιφέρεια είναι υπόθεση για λίγους.
Κάποτε στην εστίαση έφευγαν με τα λεφτά σε μαύρες σακούλες σκουπιδιών, τώρα έφτασε η εποχή που οι ιδιοκτήτες της εστίασης θα ψάχνουν στις σακούλες σκουπιδιών για να ταΐσουν τις οικογένειες τους!
Κι αυριο ξημερώνει Τρίτη & 13 του 2020…
Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.