Πάτρα: Συγκεντρώσεις ενόψει της απόφασης για την Χρυσή Αυγή

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Σε εξέλιξη βρίσκεται αντιφασιστική συγκέντρωση στην πλατεία Γεωργίου της Πάτρας με αφορμή την απόφαση για τη δίκη της Χρυσής Αυγής.

 

Το Εργατικό Κέντρο Πάτρας κάλεσε στην συγκέντρωση που διοργανώνουν φοιτητικοί σύλλογοι και μαθητές την Τετάρτη 7/10/2020 στις 11:00 στην πλατεία Γεωργίου.

Το απόγευμα της ίδιας μέρας το Εργατικό Κέντρο Πάτρας διοργανώνει ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ-ΣΥΝΑΥΛΙΑ στις 19:00 στο Εργατικό κέντρο Πάτρας.

Ο ΣΥΡΙΖΑ Αχαϊας καλεί  την Τετάρτη 7 Οκτώβρη στις 11:00 π.μ. το πρωί στην πλατεία Γεωργίου «όλες και όλοι να ενώσουμε τη φωνή μας με τους δημοκρατικούς πολίτες σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας για τη μόνη δικαίωση που είναι η καταδίκη των ναζί. Η πατραϊκή κοινωνία στέκεται αποφασιστικά απέναντι στο φασισμό, στην ακροδεξιά, στο φόβο, στη μισαλλοδοξία και στο ρατσισμό. Διεκδικούμε μια κοινωνία Δημοκρατική, με Κοινωνική Δικαιοσύνη, Ισότητα και Αλληλεγγύη. Μια κοινωνία Ανθρώπων και όχι Τεράτων».

Τη συμμετοχή του στις εκδηλώσεις που θα γίνουν στην Πάτρα στις 7 Οκτωβρίου για την ανακοίνωση της απόφασης στη δίκη της Χρυσής Αυγής, ανακοίνωσε το συνδικάτο των οικοδόμων της Πάτρας.

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ Πάτρας καλεί σε μαζική συμμετοχή στην  αντιφασιστική συγκέντρωση στη Πάτρα την Τετάρτη 7/10 στις 11:00 στην πλ. Γεωργίου, που καλούν σωματεία, σύλλογοι, συλλογικότητες.

 

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.