Πάτρα: Στον Εισαγγελέα το πόρισμα της ΕΔΕ για τον θάνατο της 27χρονης Δώρας που ξεψύχησε μετά την γέννα

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

To πόρισμα της ΕΔΕ για την άτυχη 27χρονη από την Ηλεία που ξεψύχησε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας μετά την γέννηση του παιδιού της , παρέδωσε στον Εισαγγελέα σήμερα ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης.

Ο κύριος Καρβέλης περνώντας το κατώφλι του δικαστικού Μεγάρου δήλωσε πως υπάρχουν ευθύνες, ενώ  θα ακολουθήσει και πειθαρχική δίωξη μέσα από τα αρμόδια όργανα της 6ης ΥΠΕ.

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ

Η άτυχη 27χρονη Δώρα από το Βαρθολομιό Ηλείας ενώ έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο μωράκι στις 18 Μαΐου, λίγο αργότερα ήταν εγκεφαλικά νεκρή.

Η γυναίκα πήγε στις 18 Μαΐου για να κάνει το προεγχειρητικό έλεγχο για να γεννήσει την επομένη ημέρα με προγραμματισμένο ραντεβού για καισαρική.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο γιατρός είδε ότι είχε συσπάσεις μήτρας και την έβαλε στο χειρουργείο κάνοντας το τεστ για τον κορωνοϊό, που είναι απαραίτητο σε όλες τις περιπτώσεις, βάσει πρωτοκόλλου.

Λίγο αργότερα γέννησε το αγοράκι, αλλά όπως ενημέρωσαν τον σύζυγό της, η 27χρονη ήταν εγκεφαλικά νεκρή, έπειτα από ανακοπή καρδιάς που υπέστη.

Η γυναίκα εισήχθη εσπευσμένα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου, όπου διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί εγκεφαλικό θάνατο. Η 27χρονη δυστυχώς κατέληξε στις 6 Ιουνίου.

Κοινοποίηση

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.